Yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla muhtar adayları sıkı bir çalışma sürdürüyor. Adaylığını duyuran bir isim de Fakülteler Mahallesinden Yalçın Atasoy Kaymazlar oldu.

haymanagazetesi.org internet haber sitesi aracılığıyla Fakülteler Mahallesinden muhtar adayı olduğunu duyuran Yalçın Atasoy Kaymazlar, Ankara’nın Çankaya İlçesi, Cebeci Semtindeki Fakülteler Mahallesi’nin sorunlarını bilen, mahallenin ihtiyaçlarını anlayan bir muhtar adayı olduğunu belirterek, “Mahalle sakinlerimizle birlikte çalışarak mahallemizin sorunlarını çözeceğiz.” dedi.

Seçilmesi halinde en iyi şekilde hizmet vereceğini ve sosyal yardımları ihtiyacı olana ulaştıracağını dile getiren Yalçın Atasoy Kaymazlar, “Neler Yapacağız?” sorusuna cevap olacak şu değerlendirmelerde bulundu:

DOĞAL AFETLER

Sağanak yağışlar mahallemizde sele dönüşüp, sakinlerimizi mağdur etmektedir. Yağış olan günler ana caddede karşıdan karşıya geçilememektedir. İlgili kurumlarla kısa sürede çözüm bulacağız.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Mahallemizde bulunan ağaçlar düzenli olarak kontrol edilerek kireçleme – budama faaliyetleri yapılacak.

Mahallemizdeki çöp konteynerlerinin (eksik mi?/temiz mi?) kontrolleri sağlanacak, yetkililere bilgi verilecek.

HUKUKİ DANIŞMANLIK

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere tarafımıza sıkça sorulan konulardaki hukuki işlemler için konu farkı gözetmeksizin, talebe bağlı olarak danışmanlık hizmeti vereceğiz.

SOKAK HAYVANLARI

Mahallemizde bulunan sokak hayvanlarının insan/hayvan sağlığı için düzenli olarak aşılamaları sağlanacak. Düzenli ve sağlıklı beslenmelerinin temini için ilgili kurumlara gerekli müracaatlar yapılacak.

YOL DÜZENLEMELERİ

Sınırlarımız içerisinde bulunan ara sokaklar, ana yollar ve yaya yolları, yol hasarına karşı sürekli kontrol edilecek.

Hasar ve düzenleme durumlarında ilgili kurumlar bilgilendirilerek gerekli işlemin ivedilikle yapılması sağlanacak.

HAŞERE – BÖCEK SORUNU

Mahallemizde uzun bir süredir “haşere – böcek” sorunu bulunmaktadır. Bu konuda yetkililer uyarılarak ivedilikle düzenli ilaçlama çalışmalarının yapılması sağlanacak.

Ayrıca, ağaçlar düzenli olarak kontrol edilerek ilkbaharda kireçleme işlemi yapılacaktır. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER