Yeni yılla birlikte 2024 model motosikletler mağaza vitrinlerini süslemeye başladı. Motosiklet sevdalılarının hayallerini süsleyen ve her geçen gün talebi artan motorları hobi amaçlı kullanmaya başlayan ve anne babasının aşıladığı motosiklet tutkusunu Arolat Motors şirketini kurarak ticari hayatına yansıtan Kemal Ege Arolat, müşteri memnuniyeti sağlama ve insanları motor sahibi yapma kararlılığında olduklarını belirterek şu detayları paylaştı:

Motor tutkusu ailemden geliyor

“İzmir, Karşıyakalıyım. Hobi olarak motor kullanıyorum. Motosiklet bir sevda ve çocukluğumdan beri benim için bir tutkuydu. Ailemiz komple motorcu. Annem ve babam da motor kullanıyor. Trakya’dan başlar, Güneydoğuya kadar, oradan da Ağrı’ya kadar giderler. Uzun turlar atıyorlar, motor grupları var. Bana motor tutkusunu onlar aşıladı. Ben Racing yarış motoru ve ATV kullanıyorum. Moto GP’yi elimden geldiği kadar takip ediyorum. “Dört teker bedeni, iki teker ruhu taşır” diye bir söz vardır. Buna da tamamıyla katılıyorum.

Arolat Motors olarak Aydın merkezli üretim yapan Uğur Motorlu Araçlar (UMA Grup) bayisiyiz. Ankara’nın Çankaya ilçesinde biri Maltepe, diğeri Doğukent Bulvarı’nda olmak üzere mevcut iki satış mağazamız ve servisimizde kendi alanında deneyimli kadromuzla hizmet veriyoruz. Ankara’da en çok satış yapan bayi konumundayız. Gelecek planlarımız arasında müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlamak ve insanları motor sahibi yapmak var.

Neden bu markayı seçtik?

Satış öncesi ve satış sonrasındaki destek, yüksek müşteri memnuniyeti, profesyonel ekip ve Türkiye’nin en köklü motosiklet markası. Yerli ve milli üretim Mondial 142 ülkeye ihraç ediliyor. Grup bünyesinde; CF Moto, TVS, Mondial ve E-Mon markaları yer alıyor. 50 cc – 1000 cc ’ye kadar 2 tekerli ve 4 tekerli bütün motorlar var. Fiyatlar 40 bin TL’den 700 bin TL’ye kadar çıkıyor. E- Mon elektrikli motor fiyatları da 40 bin TL’den başlıyor.”

Enduro ve Adventure motorlar mevcut

Altı senedir motosiklet sektörünün içerisinde yer aldığını söyleyen Arolat Motors Satış Müdürü Turhan Kaya, “Motosiklet piyasası oldukça hareketli, bunun birinci nedeni otomobil fiyatlarının aşırı yüksek olması. Otomobil alamayan insanlar motosiklete yönelmiş durumda. İkinci neden; trafikte bekleme sorunu yok, park sorunu yok ayrıca kullanımı kolay. Mağazamızda gördüğünüz tüm motorlar 2024 model. Biraz daha yüksek yapıda olan Enduro motorlar ve hem arazi hem uzun yola uygun Adventure motorlar var. İnsanların sorunları çözmeyi benimsemiş bir firmayız. Sadece satış öncesi değil satış sonrasında da ürünlerimizin arkasındayız.” dedi.

Off-Road tutkusu ATV aldırdı

Mağazanın müşterilerinden İrem Nur Turgut, uzun zamandır Off-Road sevdalısı olduğunu belirterek, “Daha önce hobi amaçlı ATV kullanıyordum. Mühye’de, Beytepe’de ve Kızılcahamam’da. ATV’yi de buradan almıştım. Memnun kaldığım için ATV’nin kasalı hali UTV’yi de buradan almayı tercih ettim.” ifadesini kullandı.

Oğlumun ilk motoru olacak

Diğer satıcı firmaları gezdikten sonra en son buraya geldiklerini belirten müşterilerden Mesut Sert, “O kadar gezdiğimiz firma içerisinde bizimle en çok ilgilenen ve alaka gösteren bu firma oldu. Bizi gerçek anlamda aydınlattılar, kafamızdaki bütün soru işaretlerini giderdiler. Sonuçta yine almaya karar verdiğimizde buraya gelip motorumuzu teslim alıyoruz şimdi. Herkese tavsiye ediyoruz, hayırlı olsun. Oğlum İlyas Ege Sert kullanacak ve bu ilk motoru olacak. Maliyetine gelince, şu anda bizim aldığımız motor (ki zamlanmış), geçen hafta 95 bin lira olan motor şu an 105 bin lira olmuş. Önümüzdeki hafta içerisinde tekrar zam geleceği söyleniyor. Dolayısıyla alacakların bir an önce almasını tavsiye ederiz. Yaza kadar buradayız, yazın memleketimiz olan Denizli’ye gideceğiz. Oğlum kadar olmasa da ben de motora meraklıyım. Belki motoru ortak kullanacağız, belki de daha sonra kendime bir motor alırım.” dedi. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER