Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı önceki dönem Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ankara mobilyasının merkez üssü sitelerde Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odasını ziyaret ederek Başkan Hüseyin Taklacı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti.

MOBİLYACILAR ODASININ ÇALIŞMALARINI ÖÖNEMSİYORUZ

3 dönemlik Altındağ Belediye Başkanlığı döneminde Altındağ’ın küllerinden yeniden doğmasının mimarı olan Veysel Tiryaki Siteler mobilyasının sadece Ankara değil, Türkiye ekonomisi için önemli bir yeri olduğunun altını çizerek Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler odasının da yaptığı çalışmaları oldukça önemsediğini belirtti.

SİTELER VE AĞAÇ İŞLERİ SEKTÖRÜNÜN HER ZAMAN YANINDA OLDUK

Siteler mobilyasının hak ettiği yere ulaşabilmesi için önceki dönemlerde olduğu gibi, mevcut Bakan yardımcılığı döneminde de çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Veysel Tiryaki Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler oda başkanı Hüseyin Taklacı ile zaman zaman bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını ifade etti. Türkiye Ağaç işleri Federasyonu Genel Başkanı da olan Hüseyin Taklacı ile Tarım Orman Bakanlığı Bakan yardımcılığı sürecinde de sektörün sorunlarıyla ilgili görüşmeler yaptıklarını ifade eden Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki sektöre katkı sağlayacak problemlerin çözüme bir bir kavuşturulacağını kaydetti.

TAKLACI: VEYSEL BAŞKANIN HİZMETLERİ HALEN KONUŞULUYOR

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler oda Başkanı Hüseyin Taklacı’da yıllarını Altındağ’ın gelişimine vermiş ve Altındağ’ı hak ettiği konuma getirerek Ankara’nın metropol ve önemli bir ilçesi haline getirmiş Veysel Tiryaki’nin geçmiş dönemde yaptıkları çalışmaları halen andıklarını belirtti. Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan yardımcılığı döneminde de Siteler ve Ağaç işleri sektöründe her zaman desteklerini gördüklerini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki ziyaretin ardından önümüzde ki günlerde siteler ve Ağaç işleri sektörünün sorunları için yapılan çalışmaları değerlendirmek için tekrar bir araya gelmek üzere vedalaşarak sitelerden ayrıldı.

CEVAP VER