31 Mart’taki seçimlere yaklaşılırken siyasi partilerin belediye başkan adayları çalışmalara başladı. Bugün seçim startı veren Saadet Partisi Haymana İlçe Teşkilatı, düzenlenen istişare toplantısında Saadet Partisi Haymana Belediye Başkan Adayı Mahmut Gülmez ve partilileri bir araya getirdi.

Belediye Başkanı Adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Mahmut Gülmez, Yeşilköy- Haymana doğumlu ve Milli Görüş’ün içinden gelen bir aday olduğunu söyledi.

Gülmez, “Belediyede rüşvetin olmadığı, yolsuzluğun olmadığı, ihaleye fesat karıştırılmadığı, yerelde Milli Görüş Belediyeciliği’ni 1 Nisan itibariyle yeniden tanıtacağız.” dedi.

Yerel yönetimlerin halka hizmet yeri olduğuna vurgu yapan Gülmez, sözlerini şöyle sürdürdü:

Üç ana başlığımız var

“Belediye çatısı altında üç ana konuya öncelik vereceğiz;

1 – İnsanı yani belediye çalışanını iyi yöneteceğiz

2 – Belediye gelirlerini iyi yöneteceğiz

3 – Zamanı iyi yöneteceğiz

Halkımız nezdinde ise sosyal belediyecilik yaparak onların ihtiyaçlarına uygun çalışmalar yürüteceğiz.”

Tüm kesimlere hitap edeceğiz

Haymana Belediye Başkan Adayı Mahmut Gülmez, yerel yönetim olarak yapacakları hakkında bilgi verirken de şunları söyledi:

“Haymana’da tarım, hayvancılık ve şifalı termal turizm desteklenecek. Yerel yönetimler halka hizmet yeridir. Tüm kesimlerin ihtiyacına uygun çalışmalar yapacağız. Proje ve programlarımızı önümüzdeki süreçte düzenlenecek bir toplantıda açıklayacağız.”

Belediye Meclis Üyeliği için adaylar açıklanacak

Bugün itibariyle yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Saadet Partisi Haymana İlçe Başkanı Recep Gündoğan ise, “Adayımızla beraber çalışacağız ve sonuna kadar onun destekçisiyiz. Haymana’nın altısı merkezde bulunan 78 mahallesinin tamamını gezerek halkımızla buluşacağız. Haymana Belediyesi’ndeki toplam 15 Belediye Meclis Üyeliği için de adaylarımızı en kısa sürede açıklayacağız.” dedi. (Kaynak: haymanagazetesi.org)

CEVAP VER