70’lerde başlayan kariyerine, 80’lerde gençlerin idolü olarak devam eden Akademi ve SAG ödüllü Amerikalı aktör, yönetmen ve senarist Matt Dillon, 54. Uluslararası Antalya Film Festivali için geldiği Antalya’da basın mensupları ile buluştu. Dillon, star olmak nasıl bir duygu sorusuna “Kendimi bir yıldız olarak görmüyorum” cevabını verdi.

Akademi ve SAG ödüllü Amerikalı aktör Matt Dillon, Antalya’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Star olmanın nasıl bir duydu olduğu sorusuna, kendisini büyük bir yıldız olarak görmediğini belirten Dillon “Ben bu işi kariyerimin getirdiği kazanımlar için yapmıyorum. Benim odaklandığım şey oyunculuk. Benim için önemli olan kişiliğimi koruyabilmek. Buraya gelen dünyaca ünlü starların mütevazi olmaları çok güzel. Bu onların gerçek bir yıldız olduğunu gösterir. Gençlere de tavsiyem bu işi star olmak için değil, sevdikleri için yapsınlar” dedi.

FERZAN ÖZPETEK İLE ÇALIŞACAKTIK

Türk sineması ilgili sorular üzerine Türk yönetmenler Fatih Akın ve Ferzan Özpetek’i takip ettiğini söyleyen Dillon, daha önce Özpetek ile çalışacaklarını; ancak fırsat bulamadıklarını, Özpetek’in çok iyi bir sinemacı olduğunu söyledi.

Dillon, oyuncu olmanın güzel yanlarının sorulması üzerine ise  “Kariyerimde çok çılgın şeyler yaptım. Gerçek hayatta bunları yapamıyorsunuz. Çünkü her şeyin bir yaptırımı var. Filmlerde bunu gerçekleştirmek çok daha kolay” dedi.

 

 

 

CEVAP VER