İzmir’in ilk kez ev sahipliği yaptığı TEB Kültürpark Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda teklerde şampiyon Rumen Mihaela Buzarnescu oldu.

Türk Ekonomi Bankası’nın ana sponsorluğunda gerçekleşen TEB Kültürpark Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası sona erdi. 17-24 Haziran tarihleri arasında İzmir’deki Kültürpark Tenis Kulübü’nün ev sahipiği yaptığı organizasyonun tekler finalinde 8 numaralı seribaşı Japon Eri Hozumi’yi 6-1 ve 6-0’lık setlerle mağlup eden Rumen Mihaela Buzarnescu şampiyon oldu.

Toplam 60 bin dolar ödüllü turnuvanın tekler finalinde rahat bir oyun sergileyen Rumen raket, sadece bir oyun yitirdiği mücadeleyi bir saatte tamamlarken, 2017 yılı içerisindeki ikinci tekler şampiyonluğunu elde etti.

Final mücadelesinin ardından düzenlenen seremonide Rumen raket Mihaela Buzarnescu, şampiyonluk kupasını İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu’dan aldı. İkinci olan Japon Eri Hozumi’ye ise kupasını Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş takdim etti.

Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Necimoğlu, çok güzel ve başarılı bir organizasyonu geride bıraktıklarını ifade ederek, tüm katılımcılara teşekkür etti. Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Server Uyaroğlu ise ilk kez bu seviyede bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Türkiye Tenis Federasyonu adına Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Necimoğlu ve sponsor kurumlara teşekkür plaketleri verdi.

CEVAP VER