2017 – 2018 Voleybol Sezonu Kupa Voley bayanlar kategorisi final karşılaşması bugün (24 Aralık 2017 Pazar) TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynandı.

TRT Spor’un naklen yayınladığı müsabakada, Eczacıbaşı VitrA’yı 22-2518-25 ve 30-32’lik setlerle 0-3 mağlup eden VakıfBank, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı ve kupayı tarihinde altıncı kez müzesine götürdü.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Bu sonuçla VakıfBank, ülkemizi 2019 CEV Kupası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Bayanlar Kupa Voley’de Madalya, Kupa ve Ödüller Sahiplerini Buldu

VakıfBank’ın şampiyonluğuyla tamamlanan 2017 – 2018 Voleybol Sezonu Bayanlar Kupa Voley’de madalya, kupa ve ödüller sahiplerini buldu.

Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu seçilen VakıfBank’tan Zhu Ting’e ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, hediyesini ise Vestel Satış Müdürü Cemil Teker takdim etti.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Eczacıbaşı VitrA’ya gümüş madalyalarını TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpaslan ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi Suat Baylan, ikincilik şiltini ise TVF Milli Takımlar Sorumlusu & Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu takdim etti.

2017 – 2018 Voleybol Sezonu Bayanlar Kupa Voley’i şampiyon olarak tamamlayan VakıfBank takımına altın madalyalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Asbaşkanı Suat Güler, kupasını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

CEVAP VER