Tarım ve hayvancılıkta gelişimi destekleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sektörü yakından takip ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katılımıyla Sincan’da besi ve süt hayvancılığı yapan üreticilerle buluşan Başkan Ercan “Belediye olarak, toprağımıza bereket katan çiftçilerimizin ve besi hayvancılığı yapan yetiştiricilerimizin her konuda yanındayız.” dedi.

Sincan Hayvancılık Bölgesinde gerçekleştirilen Sektör Paydaşları Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve Sincan Hayvancılık Organize Sanayi Başkanı Birol Mermer’in katılımıyla gerçekleşti. Besi hayvancılığı özelinde gerçekleşen toplantıda sektörle ilgili konular masaya yatırıldı.

Tarımda ve hayvancılıkta üreten, ürettikçe büyüyen Sincan hedefi için durmadan çalışan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yeni dönemde de bu alanda proje ve yatırımlara hız kesmeden devam edileceğinin altını çizdi. Başkan Ercan “Belediye olarak, toprağımıza bereket katan çiftçilerimizin ve besi hayvancılığı yapan yetiştiricilerimizin her konuda yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantının ardından Bakan Yumaklı ve beraberindeki katılımcılar, Başkan Ercan’ın öncülüğünde bölgede hayvancılık yapan üreticileri ziyaret etti. Besi çiftlikleri, işletmeleri ve  Ayyıldız Mühendislik Sincan Biyogaz Tesisini gezen Bakan Yumaklı “Bugün Sincan Hayvancılık Bölgesinde besi ve süt hayvancılığı yapan üreticilerimizle buluştuk. Üreten, emeğini katma değere dönüştüren üreticilerimizin yanındayız.” ifadesini kullandı.

CEVAP VER