Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) tarafından düzenlenen Geleneksel İftar Yemeği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gölbaşı Gölan Restaurant’ta düzenlenen iftara bürokrasi, iş ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.

ATEM Başkanı Hakan Akçam’ın düzenlediği iftar yemeğine; Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Gölbaşı Emniyet Müdürü Nail Akça, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Tapu Kadastro Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ender Güler, Gölbaşı Belediye Başkan Adayı ve Emlak Danışmanı Gökhan Koçak, XRE Emlak Başkanı Dr. Erdal Artukoğlu, Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile emlak sektörü çalışanları ve aileleri katıldı.

İlahiler, semazen gösterisi ve Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından akşam ezanı ile birlikte iftar programına katılan davetliler hep birlikte oruçlarını açtılar.

RAMAZAN AYININ HAYATIMIZDA MÜSTESNA BİR YERİ VAR

ATEM Başkanı Hakan Akçam, yemeğin ardından yaptığı selamlama konuşmasında, düzenlenen iftar yemeğine katılanlara hoş geldiniz diyerek teşekkür etti. Akçam, konuşmasında “Birlik ve beraberliğimizi yardımlaşma duygularımızı perçinleyen inanç dünyamızda ve bireysel toplum hayatımızda müstesna yeri olan ramazan ayına ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kardeşlik iklimini hayatımızda daim kılmak hepimizin asli görevidir. Meslek odası olarak sosyal ve kültürel etkinliklerde öncü olmayı görev addediyoruz. Böyle manevi bir iklimde siz değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyorum, saygılarımı sunuyorum, afiyet olsun.” ifadelerine yer verdi.

RAMAZAN AYI RAHMETLE BEREKETLE GEÇSİN

Çankaya Kaymakamı Murat Duru da iftara katılanlara hitaben yaptığı konuşmasında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının dokuzuncu gününde bizim sizlerle buluşmamıza vesile olan ATEM Başkanı Hakan Akçam Bey’e çok teşekkür ediyorum. Ben Çankaya Kaymakamı olarak göreve başlayalı 21 ay oldu. Hakan bey bizi sizlerin arasına davet etti, bu güzel, güzide insanlarla iftar açmamızı, gönül sofrasında buluşmamızı istedi. Biz de bu davete icabet ettik. Sizlerle birlikte olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ramazan ayı bildiğiniz gibi birliğin, beraberliğin, sevginin, saygının, şefkatin, hoşgörünün her zamankinden daha fazla olduğu ay. Ben bu ayın rahmetle, bereketle geçmesini Mevla’mdan niyaz ediyorum. Ramazanın geriye kalan 21 gününün ve akabindeki Ramazan Bayramının Hakkâri’den Edirne’ye kadar 85 milyon Müslüman, Türk milletinin birliğine, beraberliğine, dirliğine vesile olmasını Mevla’mdan niyaz ediyorum.” dedi.

İFTARA KATILIM ÇOK GÜZEL

İftar yemeğine ailesiyle birlikte katıldığını ve bu güzel etkinliği organize eden ATEM Başkanı Hakan Akçam’a teşekkür ettiklerini belirten emlak danışmanı Levent Şefaat, “Hakan Akçam’ı çok seviyoruz, Hakan başkanımıza sürekli destek oluyoruz. Çalışmalarından dolayı da her zaman takdir ediyoruz. Sağ olsun bu tür organizasyonları çok yapıyor, biz de sürekli katılmaya çalışıyoruz. Katılım da çok güzel, kendisi de çok başarılı. Her zaman Hakan başkanımızın yanındayız, başarılarının devamını diliyoruz. Hakan başkanımla ilgili söyleyebileceğim çok şey var. Çok çalışkan, çok aktif birisi, çok seviyoruz kendisini. Kırkkonaklar ve Birlik Mahallesi’nde faaliyet gösteren emlak sektöründeki tüm arkadaşlarımızla beraber yanındayız, sonuna kadar destekleyeceğiz.” dedi. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER