Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, oda üyesi emlak danışmanlarına Kıbrıs’ta büyüme potansiyeli gösteren emlak pazarından yararlanma fırsatı sunduklarını kaydetti.

Kıbrıs’ın emlak yatırımı konusunda öne çıkan bir ülke olduğunu ve emlak potansiyelinin her geçen artığını belirten Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM ) Başkanı Hakan Akçam, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde konut projelerine gösterilen ilgi her geçen gün artış gösteriyor. Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, uygun fiyatlı emlak avantajları ile farklı bütçelere ve kişisel tercihlere hitap eden yaşam standartları sunuyor.  Kıbrıs’ta emlak potansiyeli büyürken, Oda olarak üyemiz emlak danışmanlarımızı emlakta hareketliğin yoğun olduğu ve Türk yatırımcıların yanı sıra yabancı yatırımcılar için de cazibe merkezi Kıbrıs’a doğru yönlendirme, gayrimenkul yatırımlarını keşfetmelerine destek olma gayreti içerisindeyiz.” dedi.

ATEM Başkanı Akçam, üyelerine Kuzey Kıbrıs’ta önemli bir emlak fırsatı imkânı sunmak adına Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen emlak şirketlerinden olan Noyanlar Şirketler Grubu ile işbirliğine imza attıklarını belirterek, “Noyanlar Şirketler Grubu’nun destekleriyle emlak danışmanlarımız Kıbrıs’ta proje satışı yapacaklar. Ankara’dan Kıbrıs’a seyahat eden emlak danışmanlarımız XRE EMLAK koordinesinde Noyanlar firması garantisi altında KKTC konut projesi satmak üzere 2 gece 3 gün olmak kaydıyla Kıbrıs’ta konaklayacaklar. İlki 10 Nisan’da gerçekleşecek ve ilk etapta 30 emlak danışmanımız KKTC’ye seyahat edecek. Bu hususun gerçekleşmesi için de iş seyahati protokolü imzaladık. Proje, odamız üyesi emlak danışmanlarımıza vizyonlarını geliştirme adına yeni pencereler açacak,  yeni bağlar kurma ve ticaretlerini geliştirmeleri anlamında önemli fırsatlar sunacaktır.” ifadelerini kullandı. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER