Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği’nin düzenlediği, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Vestel ve THY’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen TALENT ARENA 2017 Türkiye Yetenek ve İstihdam Zirvesi, Ankara Spor Salonu’nda başladı.

8-9 Mayıs tarihlerinde iki gün boyunca açık olacak fuar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

SPK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Sermaye Piysası Kurulu standında katılımcıları bilgilendiren ve özellikle üniversite öğrencilerine yönelik tanıtım yapmak için geldiklerini söyleyen SPK uzmanı, amaçlarının SPK’yı tanıtmak, misyonunu ve vizyonunu öğrencilere ve katılımcılara aktarmak olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz hafta sonu sınavımızı yaptık 38 kişi alacağız. Gelecek seneye yönelik olarak tekrar bir alım olabilir. Sınavlarımız hafta sonlarında iki oturumda yapılıyor. Alan sınavı ve İngilizce sınavlarında başarı gösterenler mülakata alınıyor.” dedi.

DEV FİRMALAR BU ARENADA

“Dijital Çağda yetenek Avı” sloganıyla yola çıkılan Ankara Arena’daki fuara katılan 52 firma arasında Türkiye’nin devleri diyebileceğimiz Türk Hava Yolları, Sermaye Piyasası Kurulu, Vestel, Havelsan, Enerji Bakanlığı, Mercedes-Benz, Ziraat Finans Grubu, TAI, Devlet Personel Başkanlığı, İŞKUR, Halkbank, ASELSAN, Man, TÜRKSAT gibi büyük firma ve kuruluşlar yer alıyor. (Haberola-Necdet Gürsoy)

CEVAP VER