“Artı Boat Show Ankara 2024”  Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı başkentte kapılarını açtı. Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) tarafından desteklenen fuarda 60 firmanın 200’ün üzerinde teknesi sergilenecek. Fuar 15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Anfa Altınpark Fuar ve Kongre Merkezinde ziyarete açık olacak.  

Deniz severlerin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde tasarlanan Artı Boat Show Ankara, açık ve kapalı toplam 22 bin 500 metrekarelik alanda organize ediliyor. Fuarda, her bütçeye uygun tekneler, botlar, jet skiler ve yelkenlilerin yanı sıra denizcilik sektörüne dair her şey tek çatı altında sergileniyor. Fuarda ayrıca karavanlar ve off-road araçlar da sergileniyor.

15 YIL ARADAN SONRA İKİNCİ FUAR

Fuarın ilk gününde gazetemize açıklamalarda bulunan katılımcı firma temsilcisi Yavuz Sipahi, bu fuarın, Ankara’da 15 yıl aradan sonra açılan ikinci fuar olduğunu söyledi.

ANKARA DENİZLE İLGİSİ EN FAZLA OLAN İLLERDEN

Sipahi, “Tabi başkentimiz olarak hem stratejik önemi var, hem de Ankara’da yaşayan vatandaşlarımız açısından belki düşünülenin aksine denizle ilgisi en fazla olan illerden bir tanesi.” dedi.

Başkentlilerin deniz kıyısına gelip Amatör Denizcilik belgesi aldıklarına vurgu yapan Sipahi, sözlerini şöyle sürdürdü:

ANKARALILAR BU FIRSATI DEĞERLENDİRMELİ

“Ayrıca yine Ankara’nın içinde yelkencilik kulüpleri var. Buradaki su kaynaklarında, göllerde bu konuda eğitim verip yarışmalara katılıyorlar. Dolayısıyla biz bunu önemsiyoruz. Sektör firmaları olarak, Ankara’da mevsim öncesinde hem yerli üretim, hem de onların benzeri olan ithalat ürünleri tekrar sergileyelim, deniz severlerle buluşturalım istedik. 15 Mayıs’tan 19 Mayıs akşamına kadar devam eden bir fuar. Sağ olsun belediyemiz de bu güzel iç ve dış mekânları bize tahsis etti. Umuyoruz sosyal mecralarda da bu paylaşılırsa ayaklarına kadar gelmiş olan bu güzel ürünleri burada görme, eğer hevesleri de varsa satın alma imkânına kavuşurlar. Bizim şirketimizde şu anda sert karinalı botlar var, tekne var, deniz motosikleti var, dıştan takma motor var. Ama diğer firmalarda farklı ürünlerde yine deniz, su sporlarında kullanılan ya da hafta sonu kullanılabilecek tekneler var. 100 yıllık ithalatçı bir firma olan ve temsilcisi olduğum Burla Makina, aynı zamanda Yamaha, Brig Boat, Lomac, Selva Boats ve Quarken ürünlerinin distribütörlüğünü yapıyor.” (kaynak:haymanagazetesi.org)

 

CEVAP VER