EGO Genel Müdürlüğü, Başkent’te Ankaray, Metro ve otobüslerde 2021 ile 2022 yılları içerisinde unutulan ve sahipleri tarafından teslim alınmayan eşyaları açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

Müzayedeye katılmak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların çantalar, cüzdanlar, kitaplar ve elektronik cihazlar gibi birçok farklı eşyayı uygun fiyatlarla alma imkânı bulduğu açık artırma saat 14.00’de Atatürk Spor ve Sergi Sarayı Fuaye Alanı’nda yapıldı.

Toplu taşıma araçlarında unutulan ve saklama süresi dolan eşyaların bu yıl da satışını gerçekleştiren EGO Genel Müdürlüğü; Metro, ANKARAY ve EGO otobüslerinde 2021 ile 2022 yılları arasında unutulan ve sahipleri tarafından teslim alınmayan eşyaları açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

1 Yıl muhafaza edilen kayıp eşyalar yeni sahiplerini buldu

1 yıl boyunca muhafaza edilen çantadan cüzdana, kıyafetten şemsiyeye, gözlükten kol saatine, tesbihten kitaba, elektronik cihazlardan bisiklete, ziynet eşyasından ayakkabıya, yüzme paletinden drona kadar birçok farklı eşya, yapılan açık artırmayla yeni sahiplerini buldu.

6 adet şemsiye 425 liraya alıcı buldu

İrili ufaklı binlerce ürünün yer aldığı müzayedenin başlangıcında 100 liradan açık artırmaya çıkan yaklaşık 10 parçalık şapka ve çorap 350 liraya alıcı bulurken, 200 liradan satışa çıkan 6 adet şemsiye 425 liraya satıldı.

Tüm eşyaların yeni sahibini bulması beklenen mezatta satışı gerçekleştirilen eşyalardan elde edilen kazanç, EGO Genel Müdürlüğüne gelir olarak kaydedilecek.

Bir çift boks eldiveni 200 liradan satışa çıktı  

200 liradan satışa çıkan bir çift boks eldivenine en yüksek meblağı teklif eden alıcı Narin Laleci, haymanagazetesi.org internet haber sitesine yaptığı açıklamada; “Açık artırmaya katıldım, bu ilk deneyimimdi. Anı olarak bir şeyler almak istedim ve boksla ilgilendiğimden dolayı da boks eldiveni almak istedim ve 400 liraya aldım.” ifadesini kullandı. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER