TBMM Destek Hizmetleri Başkanlığına bağlı lokanta ve çay ocaklarında görev yapan servis elemanlarının bilgi ve birikimlerini arttırmak amacıyla “Servis Personeli Bilgilendirme Toplantısı” TBMM Konferans Salonu’nda düzenlendi. 

TBMM Başkanlığı 2018 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında, Destek Hizmetleri Başkanlığına bağlı lokanta ve çay ocaklarında görev yapan servis personeline yönelik olarak düzenlenen eğitim servis elemanlarının bilgi ve birikimlerini arttırmak amacıyla düzenlendi.

TBMM’de düzenlenen toplantıda Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Hülya Yenici Çalışkan, yiyecek içecek bölümünün tanımı ve amacı, servis görevlilerinin nitelikleri, görevleri ve sorumlulukları, yiyecek, içecek bölümünde hijyen ve sanitasyon, serviste kullanılan malzemeler, temel servis teknikleri, servise hazırlık, kuver çeşitleri, servis usulleri, ziyafet/ banket masaları ve servisleri, menü çeşitleri ve tanzimi, konuk masasında yemeklerin hazırlanması, içecekler ve içecek servisi, mesleki iletişim ve diksiyon gibi konu başlıklarında sunum yaptı.

CEVAP VER