Sincan 71 Kırıkkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Fatih Fuar Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftara siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Sincan 71 Kırıkkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Talu tarafından düzenlenen iftar yemeği dört bin kişilik salonda gerçekleştirildi. İftara, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HEM SİNCAN HEM ANKARA’DA TEKRAR AK PARTİ

İftar öncesi önemli mesajlar veren Başkan Ercan, “Turgut Altınok belediyecilikte duayen birisi. Keçiören’i nereden nereye getirdiğini hepimiz biliyoruz. 31 Mart’ta da artık bu beş yıllık fetret dönemini sona erdirmek, tekrar Başkent’i Cumhur İttifakının rengine boyamaya hazır mıyız? Güçlü bir şekilde hem Sincan’da hem de Ankara’da tekrar AK Parti diyor muyuz? Biz de bu 5 yıllık hizmet maceramızı serüvenimize kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde sürdürmek için sizin desteklerinizi, duanızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

HİÇBİR MAZERET BAŞARININ YERİNİ TUTAMAZ

Sözlerine mübarek ramazan ayının hayırlar ve güzellikler getirmesini dileyerek başlayan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok ise, “Anketlerde Ankara’nın problemlerini kim çözer? sorusuna Altınok çözer çıkıyor. 31 Mart’ta Ankara kazanacak, Kırıkkale kazanacak, sizler kazanacaksınız. Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Makamlar mevkiler şikayet makamı ağlama duvarları değil, icra ve hizmet makamıdır. İnşallah yapacağımız eserler ve hizmetlerle kentlerimizi daha güzel, daha yaşanabilir hale getireceğiz.” açıklamasında bulundu.

KATILIMI YÜKSEK BİR İFTAR OLDU

İftar programına ilişkin açıklamalarda bulunan Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, “Öncelikle iftar programını düzenleyen Sincan 71 Kırıkkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Talu’ya teşekkür ediyorum. Bu gece yapmış olduğumuz iftar programımız çok muhteşem oldu, çok güzel oldu. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Başta Turgut Altınok Başkanımız olmak üzere Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan, diğer belediye başkan adaylarımız, milletvekillerimiz ve bürokratlarımız da geldi. Bu şekilde, gayet güzel bir katılımla organizasyonumuzu yaptık, iftarımızı yaptık emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadesini kullandı. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER