Yeni sezon hazırlıklarını Batıkent Tesislerinde sürdüren ekip önceki gün oynadığı hazırlık maçının ardından bugün yenileme antrenmanı yaptı.

Önceki gün Suudi Arabistan ekiplerinden Al Qadisiyah ile hazırlık maçı oynayan Mor-Sarılılar, bugün yenileme antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Bülent Uygun’un saha içerisinde futbolcularla yaptığı değerlendirme ve motivasyon içerikli konuşmanın ardından oyuncular, ısınma koşusu yaptı. Saha kenarına kurulu istasyonlarda hafif tempoda koordinasyon çalışmasına geçen oyuncular, 7’ye 2 top kapma oyunuyla antrenmanı tamamladı. Tedavileri devam eden Engin Bekdemir ve Koray Altınay fizyoterapist gözetiminde çalışmalarını devam ettirdi. Antrenman bitiminde takımın iki golcüsü Raul Rusescu ve Thievy Bifouma kaleye geçerek takım arkadaşlarının şutlarını kurtarmaya çalıştı. Dışarı atılan şutlar ve oyuncuların kalede yaptığı kurtarışlar, keyifli anların yaşanmasına neden oldu.

Hasan Kılıç’a sürpriz kutlama

Osmanlıspor’un bu sezon Samsunspor’dan renklerine bağladığı Hasan Kılıç’a sürpriz kutlama yapıldı. 25 yaşına giren Kılıç, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfledikten sonra genç oyunculardan Tugay Kacar’ın elinden pasta yedi. Kılıç daha sonra teknik heyet, oyuncular ve personelin kutlamalarını kabul etti.