Bilim ve teknolojiye önem veren Mamak Belediyesi standı ile TEKNOFEST’te yerini aldı.

Bilim, teknoloji, yenilikçilik, ar-ge, sanayi ve girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesine yönelik program ve projeler yürütmek, bu kapsamda kamu, özel sektör, akademi, sivil toplum kurum ve kuruluşları ile iş birlikleri geliştirmek amacıyla kurulan İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü, hayata geçirdiği çalışmalarla dikkat çekiyor.

İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü bünyesinde kurulan Mamak Füzyon, ortaya çıkardığı projeleriyle TEKNOFEST’te yerini aldı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de Mamak Belediyesi’nin TEKNOFEST’te yer alan standındaydı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medyadan “Sen geleceksin diye TEKNOFEST Ankara’ya geldi. 18 Numaralı Stanttayız. Buyurun. Cumhuriyetimizin 100. yılında TEKNOFEST 2023’ü  ziyaret etmek isteyen Mamaklı hemşerilerimizin alana transferini Mamak Belediyesi önünden ücretsiz olarak yapıyoruz” diye yazdı.

Mamak Belediyesi, festival boyunca ana hizmet binası önünden TEKNOFEST alanına ziyaretçileri ücretsiz taşımaya devam edecek.

CEVAP VER