31 Mart’ta yapılacak yerel seçime sayılı günler Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam muhtar adayı emlak danışmanları ile bir araya geldi. Emlak danışmanlarının yaşadıkları mahalleyi karış karış bildiklerine vurgu yapan Akçam, “Umuyorum ki muhtarlığa adaylığını koyan emlak danışmanları seçilecekler. Mahalle sakinleri hiç tedirgin olmasınlar, çünkü mahalleleri emlak danışmanlarına emanet olacak” dedi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nda emlak danışmanı muhtar adaylarını ağırladı. Emlak danışmanlarının muhtarlık yapabilecek en uygun mesleklerden biri olduğunu söyleyen Akçam, eğer seçilirlerse mahallelerinde çok iyi işler yapacaklarına inandığını söyledi.

EMLAK DANIŞMANLARI MAHALLELERİNİ KARIŞ KARIŞ BİLİYORLAR

Ankara’nın birçok mahallesinde emlak danışmanlarının muhtar adayı olduğunu söyleyen Akçam, “Emlak danışmanları işleri münasebetiyle yaşadıkları mahalleyi geçin yaşadıkları ilçenin her yerine hâkim durumdalar. Mahallelerinde ne gibi sorunlar var, acilen çözülmesi gereken problemler neler bunların hepsini şu süreçte onlardan iyi kimsenin bilemeyeceğini düşünüyorum” dedi.

Seçildikleri takdirde mahallelerinde çok güzel işler yapacaklarına inandığını ifade eden Akçam, “Esertepe, Cevizlidere, Birlik, Gökkuşağı, Çamlıtepe gibi birçok mahallede adaylarımız ev ev gezerek kendilerini tanıtıyorlar, yapacakları işlerden bahsediyorlar. Mahalle sakinleri tereddüt etmeden, mahallelerinin emlak danışmanlarına emanet olduğunu bilerek oylarını emlak danışmanı adaylara verebilirler. Şunu da eklemek gerekir ki emlak danışmanı muhtar adaylarının neredeyse yarısı kadın aday. Kadın emlak danışmanlarını muhtar adaylığında da sahnede görmek bizi daha çok mutlu etti. Kadınların her noktada büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Muhtar seçildiklerinde de eminim ki mahallelerinin her noktasında büyük özveri ile çalışacaklar” diye konuştu.

Akçam, ATEM olarak emlak danışmanlarının her konuda arkalarında olduklarına dikkat çekerek, “Her konuda kendilerini destekliyoruz ve girişimde bulundukları her işten de alınlarının akıyla çıkacaklarına inanıyoruz. Muhtar adayı olan meslektaşlarımıza 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başarılar diliyoruz” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

Emlak danışmanı muhtar adaylarının isimleri ve aday oldukları mahalleler şöyle:

Esertepe Mahallesi, Fatma Sazak​

Cevizlidere Mahallesi, Zeycan Kılıç​​

Birlik Mahallesi, Nazife Er

Diriliş Mahallesi, Nurettin Özateş

Gazi Mahallesi, Bahattin Güney​

Gökkuşağı Mahallesi, Cengiz Bulut

Karapürçek Mahallesi, Ahmet Çakır​

Yakacık Mahallesi, Kamil Yıldırım

Altay Mahallesi, Ayfer Aşar​

Ada Mahallesi, Sani Yüksel​

Çamlıtepe Mahallesi, Fatih Pınarcı

CEVAP VER