Ülkemizdeki konut projelerine olan ilgi devam ediyor. Konut piyasasındaki yükselişlere bağlı olarak talebi karşılamaya yönelik yeni projelere imza atılırken seçkin projelerden biri de Ankara’da Ünsal Group tarafından hayata geçirildi.

42 yıldır Ankara’da inşaat sektöründe hizmet veren ve prestij projeleriyle ön plana çıkan Ünsal Group tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesi İncek mevkiinde yeni bir projenin lansmanı yapıldı. Jewelİncek projesiyle Rezidans, Ofis ve Alışveriş Merkezi tek bir merkezde adeta rüya gibi bir yaşam alanı sunuyor.

İŞ VE YAŞAM ALANINI BİRBİRİNE YAKINLAŞTIRDI

Yaşamında konfor arayanlar açısından uzun zamandır merakla beklenen Jewelİncek projesinin tanıtım lansmanı yapıldı. Ankara’da bin 800 konutluk Mevaşehir projesiyle binlerce ailenin konforlu bir yaşam alanına kavuşmasına vesile olan Ünsal Group projesi olan Jewelİncek tanıtım lansmanında katılımcılarda hayranlık uyandırdı. Gölbaşının İncek bölgesinde önemli bir lokasyonda inşaatına başlanan ve tanıtımı yapılan Jewelİncek projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin olduğu konutlar ile Ofislerin bulunduğu iki ayrı kuleden oluşuyor. Kulelerin alt bölümünde ise 50 adet dükkanın bulunduğu bir alışveriş merkezi bulunuyor.

ORHAN ÜNSAL: JEWEL İNCEK PROJEMİZİ LOKASYONA YAKIŞACAK BİR KONSEPT HAZIRLADIK

Jewelİncek Projesinin lansmanında konuşan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal “Ankara’nın önemli bir lokasyonunda bulunan İncek’teİncek bulvarı ve Beytepe bulvarının kesiştiği noktada Jewelİncek projemize başladık. Bu tür yerler çok kıymetli yerlerdir. Bu lokasyonlara proje hazırlarken, projeyi yerine yakıştırmak lazım. Bunun için biz çok çaba gayret ettik. Değerli mimarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bölgenin ticari konsepte de ihtiyacı olduğunu gördük. Burada çok büyük bir yaşam alanları var ama buranın ticari alanı yoktu. Bizim parselimiz ticari alandı. O yüzden buranın ticari ihtiyacını da karşılamak istedik. Ona göre konsept gerçekleştirdik. Bir rezidans kulemiz birde ofis kulemiz var. İsteyen daire alabilir, Rezidansta otel konforunda yaşayabilir. İsteyen Ofiste alabilir işyerini evinin yakınına taşıyabilir. Bunun dışında kulelerimizin altında ticari mağazalarımız olacak” dedi.

KRİZLERE RAĞMEN ÜRETMEYE DEVAM ETTİK

Orhan Ünsal, Ünsal Group olarak 50 yıldır Ankara’da olduklarını belirtirken “Biz Ankaralıyız. Minaremizi Ankara’da kurduk. Ankara’da da kalacağız. Ama Türkiye’de faydalı olmak içinde emeğimizi, cetvelimizi çevireceğiz. Ünsal Group olarak 42 yıldır inşaat sektöründe devam ediyoruz. Binlerce konut yaptık, binlerce aileyi ev sahibi yaptık. Krizlere rağmen üretmeye devam ettik. En büyük krizlerde bin 800 konutluk Mevaşehir projesini gerçekleştirdik” dedi.  İnşaat sektörünün yanı sıra çocukluk hayali olan Havacılık sektöründe de yerlerini aldıklarını belirten Orhan Ünsal her iki alanda da projelerini geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

ÜNSAL GROUP’A PRESTİJ PROJE İÇİN TEŞEKKÜR

Jewelİncek projesinin lansman galasına katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Yatırımcılarımızı ilçemize davet ediyoruz. Onlardan birtanesi işte bugün Ünsal Group oldu. Jewelİncek projesi bölgeye ayrı bir değer katacak. Böylesine önemli ve özenli çalışılmış projeleri belediye olarak herzaman destekliyor ve işlerini kolaylaştırıyoruz. Özellikle Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal’a teşekkür ediyorum” dedi.

Lansmana katılan İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu’da ekonomik krizlere rağmen büyük inşaat firmalarının prestijli projelerinin devam etmesini önemsediklerini belirtirken Jewelincek projesini hazırlayan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal’ı tebrik etti.

Proje lansmanına Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Ankara eski Milletvekili Nevzat Ceylan, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve iş ve siyaset dünyasından pek çok kişi katıldı.

Belediye Başkanı, Ankara Gölbaşı’na dair iki soru sordu, konuklar bakakaldı…

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Ünsal Group tarafından İncek’te başlatılan Jewelİncek projesinin lansman galasında davetlilere iki soru sordu, herkes birbirine bakakaldı.

Ankara’da önemli Projelere imza atan Ünsal Group tarafından Gölbaşı’ninİncek semtinde Jewelincek projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Ankara’dan seçkin davetlilerin katıldığı galada konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Ben Gölbaşı’nın çocuğuyum, bizde şöyle derler Ankara bebesi derler, biz Ankara’nın bebesiyiz. Ankara’yı da çok iyi bilen bir kardeşinizim. Gölbaşını da çok iyi biliyorum. Mahallerini de çok iyi biliyorum. Ama Gölbaşını bilmeyen birçok yatırımcımız var” dedi.

Başkan Ramazan Şimşek davetlilere hitaben “Gölbaşı’nın kaç mahallesi var? Gölbaşı’nın iki tane özelliğini söyleyin” şeklinde soru yöneltti. Cevap alamayınca “Bu soruları herkes birbirine sorar çünkü kimse bilmiyor, Gölbaşının iki tane özelliğini bakın yine kimse söyleyemiyor” dedi.

GÖLBAŞI 922 İLÇE ARASINDA EN ÖZELLİKLİ İLÇE

Gölbaşı’nın Türkiye’nin 922 ilçesi arasında en özellikli ilçe konumunda olduğuna dikkat çeken Başkan Ramazan Şimşek “Bunu Belediye Başkanı olduğum için veya Gölbaşılı olduğum için söylemiyorum, gerçekleri söylüyorum” dedi.

Başkan Şimşek sözlerine şöyle devam etti;

Gölbaşı stratejik bir ilçe, Gölbaşı turizm kenti, Gölbaşı öğrenci kenti, Gölbaşı tarım ve hayvancılık kenti. Gölbaşı metropol ilçeler içerisinde en büyük yüzölçüme sahip ilçe. Bu özellikleri koyduğum zaman Gölbaşı hak ettiği yere gelmiş mi? öğrenci kalmış mı? Turist gelmiş mi?Arsaları para yapmış mı? ona bakmak lazım. İşte 2019 yılından bugüne kadar değerli yatırımcıları gölbaşına çekmeye çalışmak için çalıştık.

Gölbaşı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline geldi, Gölbaşı en çok değer kazanan ilçe haline geldi. Gölbaşı hak ettiği yere gelmeye başladı.

CEVAP VER