Mobilya sektörünün iki büyük firması güçlerini tek çatı altında birleştirdi. MOBİANDER Başkanı Dr. Yavuz Güler’in de sahiplerinden olduğu Ali Güler Mobilya ve ÇELMO firmalarının, Bursa’daki mağaza açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Dr. Yavuz Güler, mağazanın lüks dekorasyonunun yanı sıra, birleşen iki firmanın tek kapı altında hizmet vermesinin fark yarattığını belirtti.

“DÜNYA ÇAPINDA SES GETİRECEK BİR ÖRNEK OLACAK”

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Ak Parti Milletvekili aynı zamanda TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaymakam Eren Arslan ve firma sahiplerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşmasını yapan Dr. Yavuz Güler;

“Bu gördüğünüz mağazamızın lüks dekorasyon olması, onu kıymetli kılmıyor. Onu kıymetli kılan Ankara ve İnegöl de iki farklı yerde faaliyet gösteren firmanın gördüğünüz gibi tek bir kapısı var. Tek kapı altında birleşmesi bence burada vurgulanması gereken noktası bu. Mobilya sektörümüzün büyümesinde inşallah bundan sonra tasarımlar ön plana çıkacak. Bundan sonra pazarlama stratejimiz açısından çok önemli olacaktır. Dünya çapında ses getirecek bir örnek olacaktır. Mobilya sektörü acısından İnegöl ne kadar önemliyse Ankara da o kadar önemli. Ankara ne kadar önemliyse Kayseri, Adana , Antakya da o kadar önemli” diye konuştu.

 

CEVAP VER