“Regnum Live in Concert” kapsamında Belek’e gelen Anne Marie, villasına Türk halısı istedi.

‘Rockabye’ şarkısıyla geçtiğimiz yıl müzik listelerini alt üst eden Anne Marie, 17 Temmuz akşamı Regnum Carya’da vereceği konser öncesi, şaşırtan taleplerde bulundu. Türkiye’deki ikinci konserini verecek olan İngiliz şarkıcı, Regnum Carya’da konaklayacağı lüks villaya Türk halısı, puzzle ve hayranlarına imza vermek üzere özel bir kalem istedi.

Dünya starlarını ağırlayan Regnum Carya Golf & SPA Resort, 17 Temmuz akşamı ünlü pop yıldızı Anne Marie’yi ağırlayacak. Daha önce Fonsi, Gianluca Vacchi, Rita Ora, Goran Bregoviç gibi pek çok dünya yıldızını ağırlayan Belek’teki lüks otele, Anne Marie’den önce talepleri geldi.

‘Regnum Live in Concert’ kapsamında sahneye çıkacak olan güzel yıldız, menajeri aracılığıyla ilettiği taleplerle şaşırttı. 27 yaşındaki şarkıcı, Regnum Carya’da konaklayacağı ultra lüks villaya Türk halısı konulmasını istedi. Marie’nin diğer talepleri arasında puzzle ve hayranlarına imza vermek üzere özel bir kalem de bulunuyor.

Anne Marie,ultra lüks villada konaklayacak!

Sesi, eğlenceli şarkıları ve güzelliğiyle büyüleyen İngiliz söz yazarı ve şarkıcı Anne Marie, Regnum Carya’da, dudak uçuklatacak lüks ve donanıma sahip Crown Villa’da konaklayacak. Konserden iki gün önce otele yerleşecek olan güzel sanatçı, yaklaşık 3800 metrekarelik alana sahip olan ve dünyanın en lüks markalarıyla dekore edilen Crown Villa’ya yerleşecek. Anne Marie’ye, butler, aşçı, servis ve temizlik elemanı olmak üzere toplam 10 kişilik özel bir ekip hizmet edecek. Havaalanından helikopter ile otele getirilecek olan sanatçı, havada kısa bir Antalya turu da yapacak.

Regnum Carya’nın düzenlediği ve yaz boyunca devam edecek ‘Live in Concert’ kapsamında Anne Marie’nin ardından 30 Temmuz’da, müziğin yaşayan efsanesi Tom Jones ve 14 Ağustos’ta Dua Lipa sahne alacak.

CEVAP VER