Süper Lig’in 39. Haftasında Gençlerbirliği kendi evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Eryaman stadyumunda bu akşam saat 20.30 başlayacak olan karşılaşmada Halis Özkahya hakemlik yapacak.

Küme düşme hattında olan Gençlerbirliği ve şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen bir Galatasaray’ın mücadelesine şahit olacağız. Bu karşılaşmada her iki takım da mutlak galibiyet hedefleriyle sahada olacaklar. Ligin ilk yarısında karşı karşıya gelen iki takımın kazananı Galatasaray olmuştu.

Süper Lig’de 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 19 yenilgi ile 20. sırada yer alan Ankara ekibi, ligde kalma mücadelesini bu akşam Galatasaray karşısında verecek. Bu karşılamayı kazanmaktan başka çaresi olmayan kırmızı-karalar, Galatasaray maçı öncesi bir futbolcusunun yeni tip kovid’e yakalandığını duyurdu. İstanbul temsilcisi, 22 galibiyet 6 beraberlik ve 8 yenilgiyle lig’de 3. sırada yer alıyor. Şampiyonluk yarışında puana ihtiyacı olan Galatasaray bu maçı kazanarak 2. sırada bulanan rakibi Fenerbahçe’nin önüne geçmek istiyor. Haftaya yapacakları Beşiktaş maçına moralli çıkmak, aynı zamanda Beşiktaş’la aradaki puan farkını azaltmak adına önemli bir galibiyet almayı hedefleyen İstanbul temsilcisinin Gençlerbirliği karşılamasında beş eksiği bulunuyor. Dört Futbolcusu, kovid testleri pozitif çıktığı için mücadelede forma şansı bulamayacak.

CEVAP VER