Türk Pop Müziği’nin iki yıldız ismi Edis ve Gülşen, ‘Serdar Ortaç Şarkıları Vol 2’ albümü için bir araya geldi. Müzik kariyerlerinde ikinci kez aynı stüdyoda buluşan sanatçılar, ‘Sor’ şarkısını birlikte seslendirdi.

Edis ve Gülşen yıllar sonra yeniden bir araya geldi. ‘Nirvana’ şarkısında düet yapan iki ünlü isim, 3 yıl sonra yepyeni düzenlemesiyle ‘Sor’ için buluştu. Kariyerlerinin ikinci düetini gerçekleştiren Edis ve Gülşen’in ‘Sor’ şarkısı dinleyenleri hayran bırakıyor. 18 Ağustos’ta yayınlanan şarkının düzenlemesinde Zeki Arkun ve Elber Tutkus; mix-mastering’de Utku Ünsal imzası bulunuyor.

BU KLİP ÇOK KONUŞULACAK

Edis ve Gülşen, ‘Sor’ şarkısının klibi geçen hafta çekildi. Kilyos’ta bir gün boyunca devam eden klipte iki ünlü sanatçı motosiklet kullanıcısı olarak kamera karşısına geçti. Edis ve Gülşen’in iki motosiklet çetesinin lideri olduğu, dijital efektleriyle çok konuşulacak klibin yönetmenliğini Fatih Yılmaz yaptı. Edis ve Gülşen iki motor çetesinin hesaplaşmasını artistik sahnelerle canlandırdı. İki yıldız, Serdar Ortaç’ın 90’larda ‘Karabiberim’ şarkısının klibindeki meşhur zeytin yeme sahnelerine kirazla bir göndermede de bulundu.

Edis ve Gülşen’in yeni hit’i ‘Sor’ Ozinga&DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda.

CEVAP VER