Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 07 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek “Voleybol Kanyon’da” organizasyonunda imza günü, fotoğraf çekimleri ve sürpriz etkinliklerle spor tutkunlarına unutulmaz deneyimler yaşatacak.

Eczacıbaşı VitrA, 2017-2018 sezonuna, Voleybol Kanyon’da etkinliğiyle “merhaba” diyecek.

Teknik Direktör Marco Aurelio Motta yönetiminde Güldeniz Önal, Meliha İsmailoğlu, Tijana Boskovic, Beyza Arıcı, Simge Şebnem Aköz, Hande Baladın, Maja Ognjenovic, Rachael Adams, Büşra Kılıçlı, Jordan Larson, Ezgi Dilik, Yasemin Güveli, Gözde Yılmaz, Dilara Bağcı gibi genç, dinamik ve mücadeleci oyuncularla sezona başlayacak olan Eczacıbaşı VitrA, tam kadro Voleybol Kanyon’da organizasyonunda olacak.

Her yıl sporseverlerle yıldız voleybolcuları buluşturan geleneksel Voleybol Kanyon’da etkinliği 7 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek. İstanbullulara voleybol dolu bir gün yaşatacak ve voleybol sevgisini daha geniş kitlelere ulaştıracak organizasyonda, şu etkinlikler yer alacak:

“Marco Aurelio Motta Voleybol Öğretiyor”

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik kadrosunun katılacağı imza etkinliğiyle başlayacak organizasyon, Teknik Direktör Marco Aurelio Motta’nıngençlere voleybol öğreteceği “Marco Aurelio Motta Voleybol Öğretiyor” seansıyla devam edecek.

Motta, genç voleybolcularla çok değerli ipuçları paylaşıp, onlara tavsiyeler verirken; pas, smaç, manşet, servis, top ve taktik gençlerde olacak. Takımın Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmayı kazanan 10 şanslı kişi, bu etkinliğe katılma şansı elde edecek.

Yıldızlarla aynı takımda maç yap

Genç voleybolcular, Voleybol Kanyon’da etkinlikleri kapsamında, rol modelleri yıldız voleybolcularla aynı sahada olma fırsatı da yakalayacak.

Eczacıbaşı VitrA Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmayı kazanan 6 kişi, 23 Yaş Altı Dünya Voleybol Şampiyonası’nda en değerli oyuncu (MVP) seçilen Hande Baladın ve Tijana Boskovic ile takım olarak 4’e 4 maç yapma keyfini yaşayacak. Voleybolun yıldızları ile yan yana mücadele edecek voleybolseverler, bu iki yıldız oyuncunun yeteneklerini en yakından deneyimleme fırsatı bulacak.

Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan

Voleybol Kanyon’da organizasyonu kapsamında gerçekleştirilecek “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan” etkinliği ise en yetenekli katılımcıların hediye kazanmalarını sağlayacak.

Etkinlik alanında kurulacak yarışma bölümündeki üç farklı hedefi pas, smaç ya da servis ile tutturan katılımcılar, tutturdukları noktaya göre hediyeler kazanacaklar.

Geleceğin şampiyonları sahaya çıkacak

Voleybol Kanyon’da etkinliğinin son bölümünde ise geleceğin şampiyonları sahada olacak.

9-12 yaş aralığındaki çocukların voleybol heyecanı sahaya taşınırken, turnuvayı kazanan miniklerle de sürpriz hediyeler paylaşılacak.

Ve Tiger da Kanyon’da…

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’nın neşeli ve enerjik maskotu Tiger da Eczacıbaşı VitrA oyuncuları ile birlikte Kanyon’da taraftarlarıyla buluşacak.

Tigers Standı’nda yüz boyama ve taraftar grubuna katılma fırsatı

Tigers standına gelen katılımcılar, taraftar grubuna katılarak kaplan desenli yüz boyama etkinliğine katılacak ve eğlenceli bando ile çocuklarla birlikte eğlenip taraftar coşkusunu paylaşacak.

Oyuncularla ve takımla fotoğraf çektirme şansı

Voleybol Kanyon’da etkinliğinde sporseverleri keyifli fotoğraf alanları da bekliyor olacak. Katılımcılar, özel hazırlanmış fotoğraf alanlarında, tek tek oyuncularla ya da takımla beraber fotoğraf çektirme şansını yakalayacak.

Ayrıca organizasyon sırasında katılımcılar, takım ile selfie çektirme imkanının yanı sıra Voleybol Bilgi Yarışması ve eğlenceli voleybol oyunlarına da katılabilecek. Bu keyifli etkinlikler sırasında Radyo Kanyon DJ’leri de eğlenceli müzikleriyle organizasyona renk katacaklar.

ETKİNLİK PROGRAMI

12:00-13:00        Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı İmza Etkinliği

13:00-13:30        Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Marco Aurelio Motta Voleybol Öğretiyor

13:30-14.00        Hande Baladın ve Tijana Boskovic ile “Takım Ol Maç Yap”

14:00-15.00        “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan” Oyunu

15:00-17:30        Mini Voleybol Turnuvası

Etkinlik kapsamında;

Eğlenceli Voleybol Oyunları, Tiger Maskot, Tigers Yüz Boyama, ve Radyo Kanyon DJ’leri sizlerle…

CEVAP VER