Türk ve dünya voleybolunun yıldız isimlerinin yer aldığı kadrosuna, genç ve gelecek vaadeden oyuncuları da katan Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2017-2018 sezonunu yaptığı basın toplantısı ile açtı. Toplantının ardından bu yıl altıncısı düzenlenen Voleybol Kanyon’da etkinliği gerçekleştirildi.

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2017-2018 sezonunu, Kanyon Ofis’te düzenlenen basın toplantısıyla açtı. Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, A Takım oyuncuları ve teknik kadronun katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, yeni oyuncular ve sezon hedefleriyle ilgili bilgi verildi.

Bu sezon dünya voleybolunun en önemli antrenörlerinden Marco Aurelio Motta’nın yöneteceği Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’nın kadrosunu; Büşra Kılıçlı, Jordan Larson, Tijana Boskovic, Hande Baladın, Maja Ognjenovic, Simge Şebnem Aköz, Rachael Adams, Gözde Yılmaz yeni transferler; Güldeniz Önal, Ezgi Dilik, Meliha İsmailoğlu, Beyza Arıcı ve geçtiğimiz sezon kiralık olarak başka takımlarda oynayan Dilara Bağcı ile Yasemin Güveli oluşturuyor.

Toplantıda konuşan Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, yeni sezonun Eczacıbaşı Spor Kulübü için güzel geçmesini dilediğini belirterek, “Bu sezon için mücadele gücü daha yüksek bir takım kurduk. Kadromuzu daha dinamik ve daha genç oyunculardan oluşturduk. Kuruluşundan bu yana sayısız başarılarla bizleri gururlandıran kulübümüzün, tecrübeli ve genç oyuncularımızla beraber yine büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Yeni sezonda her zaman olduğu gibi bütün hedefleri gerçekleştirmek istediklerini belirten Faruk Eczacıbaşı, “Sezon sonunda Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde ve CEV Kupası’nda şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Bu yıl aramıza katılan yeni oyuncularımızla ve genç yetenekleri keşfederek voleybola kazandırmasıyla tanınan tecrübeli yeni hocamız Marco Aurelio Motta ile çok daha dinamik bir takım olduk. Daha önce de kadromuzda yer alan, Türk ve dünya voleybolunun tartışılmaz isimleriyle birlikteliğimiz zaten devam ediyor. Arkalarından da çok yetenekli genç oyuncularımız geliyor. Her zaman olduğu gibi, bütün hedeflerimize ulaşabilmek için çok çalışacağız. Heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olacak bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Takımın sponsorları Pegasus, Oto Plan, Dent Group, Erikli, Allianz, Axa Sigorta, Hüppe, Korayspor ve Joma’ya da teşekkür eden Eczacıbaşı, “Sponsorlarımıza asıl teşekkürü ise, sezon sonunda kazanacağımız kupalarla etmek istiyoruz” dedi.

Voleybol Kanyon’da

Basın toplantısından sonra bu sene altıncısı düzenlenen Voleybol Kanyon’da etkinliğine ev sahipliği yapan Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, kendileri için özel hazırlanan posterleri voleybolseverler için imzaladı ve hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Kanyon ve VitrA desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Eczacıbaşı VitrA’nın ünlü oyuncularından imza alma, hatıra fotoğrafı çektirme gibi eşsiz anlar, “Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Marco Aurelio Motta Voleybol Öğretiyor”, “Hande Baladın ve Tijana Boskovic ile Takım Ol, Maç Yap” gibi unutulmayacak deneyimler sporseverlerle buluşturuldu.

CEVAP VER