Orkun Kökçü, Feyenord’da oynayan Türk futbolcu. Adamlar kendisini kaptan yapmış. Fakat o ne? Orkun, kaptanlık pazubandı çok renkli olduğu ve eşcinselliği çağrıştırdığı için bunu takmayı reddetmiş, başka bir bant takıyor.
Ama çocuğun suçu yok. Bunun suçu, idrardan karakter analizi yapma yeteneğine sahip olanların.
Şu Ebrar Karakurt meselesi yine!
Çocuğun cinsel kimliğine değil de Türk kimliğine, göğsündeki Ay-Yıldız’a bakın!
Siz bu memleket için hiçbir şey yapmazken, ağrılar içinde sahada Türk Bayrağı ile mücadele ediyordu çocuk?
Oysa giysilerine değil, göğsündeki Ay-Yıldıza bakmayı becerebilseniz… Ama ne mümkün!
Irk, dil, din, cins cinsiyet ayrımının yapılmadığı bu güzel ülkeye niye bu fenalığı sokuyorsunuz?
Bir zamanlar, televizyon için, “Alenen öpüşüyorlar, ahlaksızlık vs.” diyordunuz da “Bak orada düğmesi var, kapat kardeşim rahatsız oluyorsan” yanıtını alıyordunuz.
Burası için de geçerli.
İlgilenmeyin, insan olmasına bakın, milli sporcu olmasına bakın, Türkiye için neler yapıyor ona bakın! İçinizde yoksa kimse sizi eşcinsel yapamaz zaten, korkmayın!
*
A Kadın Milli Takım Ankara’ya alışmıştı, Ankara da onlara ve bağrına basmıştı kızlarını. Ne oldu da Dünya Kulüpler Şampiyonası Antalya’ya alındı, bilmiyorum. İki konu var.
Birincisi bir salon meselesi mi var, merak ediyorum.
İkincisi de Antalya’yı güzel bir milli sınav bekliyor, geçeceklerine eminim.
*
Bizce voleybolda bir yabancı fazlalığı sorunu var!
Daha doğrusu alt liglerde bu sorun var; ‘kuş kondurucu’ yönetimler ve antrenörlerin maharetlerini yabancısız görelim. Bakalım, yetiştirici olabiliyorlar mı? Yatırım planları var mı? Yoksa kolaycılığın dayanılmaz Majör liglerdeki sayının da bir disipline bağlanması gerekiyor artık! Dolar ve Avro’nun Türk parası karşısındaki fiyatlarını da düşünürsek, en azından ticari olarak akılcı değil!
Yabancı oyuncu getirip burada sefil yapan mevcut ve kapanmış kulüpleri düşünürsek, yanlış düşünmüyoruz sanırım. Çoluk çocuğu burada sefil etmenin de en azından ayıp bir bedeli vardır ki, buna izin vermemek lazım gelir!

CEVAP VER