Milas Veteriner Fakültesi’nden bir grup öğrenci Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlamaları kapsamında Ankara’ya geldi. Öğrenciler, Türk Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyi’nin davetiyle Türkiye’nin dört bir yanından gelen veteriner hekimlerle 27 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü’nde Ankara’da buluştu.

Muğla Veteriner Hekimler Odası’nın ulaşım desteği sağladığı Milas Veteriner Fakültesi öğrencileri, 81 ilden gelen veteriner hekim, veteriner hekimliği öğrencileri, akademisyen veteriner, emekli veteriner hekimler, dernekler ve Veteriner Hekim-Sen ile birlikte ilk olarak Anıtkabir’e giderek önlükleriyle Ata’nın huzuruna çıktı. Ardından Ulus Meydanı’ndaki basın açıklamasına katılan öğrenciler, daha sonra Ankara 75. Yıl Hipodromu, TJK Protokol Salonu’nda düzenlenen TVHB Hizmet Ödülleri Töreni ve ardından DVHG Koşusu ve Ödül Töreni’ne katıldı.

SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN GELDİK

Öğrencilerden Rabia Nur Demirhan, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “Milas Veteriner Fakültesi 5. Sınıf öğrencisiyim. Herkesin Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlu olsun. Muğla’dan geldik, her fakülteden öğrenciler de vardı, veteriner hekimler de vardı. Herkes birlik halinde sorunlarını belirtti. İnşallah sesimiz duyulur diye böyle bir etkinliğe gelmek istedik.” ifadesini kullandı. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER