Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Anneler Günü’nde huzurevine ziyarette bulundu. Seyranbağları Huzurevi’ne yapılan ziyarette ATEM Başkanı Hakan Akçam, duygularını dile getirdi. Annelerin dünyanın en önemli varlıklar olduğunu ifade eden Akçam, bu sene Anneler Günü’nü huzurevinde geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

ATEM Anneler Günü kapsamında Seyranbağları Huzurevi’ne ziyarette bulundu. Huzurevi sakinlerinin mutlulukları gözlerinden okunurken annelerin her birine çiçek takdim edilerek birlikte yaş pasta kesildi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam, anne kelimesinin her birey için büyük bir önemi olduğunu ifade ederek, “Annelerimiz, kadınlarımız hayattaki en büyük varlıklarımız. Bu önemli günde biz de kendilerini yalnız hissetmemeleri için ziyaret hakkımızı huzurevinden yana kullandık. Buradaki annelerimizin, kadınlarımızın gözlerindeki mutluluğu fark edince iyi ki ziyaretimizi huzurevine yapmışız dedik. Biz de ATEM olarak tekrardan bütün annelerimizin, anne olamayıp yüreğinde evlat sevgisini hissedenlerin ve şehitlerimizin annelerinin anneler gününü yeniden kutluyoruz. Annesi hayatta olmayanlara da Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

 

 

CEVAP VER