Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. İlginin büyük olduğu eğitim toplantısında Uluslararası Yazar ve Eğitmen Barış Kılıçarslan emlak danışmanlarına seminer verdi. Toplantının açılışında konuşan ATEM Başkanı Hakan Akçam, emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için eğitim programlarının devam edeceğini belirtti.

ATEM, emlak danışmanlarını mesleklerinde bir numara olmaları için Uluslararası Yazar ve Eğitmen Barış Kılıçarslan ile buluşturdu. Hayli verimli geçen eğitim toplantısında Barış Kılıçarslan özellikle iletişimde dikkat edilmesi gereken noktalara değindi. ATEM Başkanı Hakan Akçam ise eğitim programlarının devam edeceğini, Barış Kılıçarslan ile yine bir programın düzenleneceğinin müjdesini verdi.

EMLAK DANIŞMANLARIMIZA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ toplantısı Etimesgut’ta yer alan Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantı öncesi konuşma yapan ATEM Başkanı Hakan Akçam sözlerine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e teşekkür ederek başladı.

Akçam sözlerini şöyle sürdürdü: “Sözlerime başlamadan evvel mesleki anlamda kat ettiğimiz bu yolda desteğini esirgemeyen, ne zaman destek istesek hayır demeyen Etimesgut ilçemizi yoktan var eden Enver Demirel başkanıma çok teşekkür ediyor, önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde başarılar diliyorum.”

“Meslek odası olarak çok önemsediğimiz eğitimlerimizi sizler için organize etmeye devam ettiğimiz malumunuzdur” diyen Akçam, “Bu konuda siz danışmanlarımıza sektörde mesleki eğitimin yanı sıra geliştirmemiz gereken konularda eksiklerimizi gidermeye çalışmamız gerektiği kanısındayız. Bugün ise başarının 7 altın anahtarını bize anlatacak olan kendi uzmanlığı olarak sıcak satış, gayrimenkul satışı ve motivasyon konularını çok önemseyen eğitmen Barış Kılıçarslan’a bize destek verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

ATEM olarak hazırlayacakları eğitim programlarının devam edeceğine değinen Akçam, “İşini doğru ve kurallarına uygun yapan meslektaşlarımızın arkasında olmaya, işlerini daha da iyi yapabilmeleri için elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Sayın Barış Kılıçarslan’ın etkili konuşması ile hepimiz için bugünün verimli geçtiğine inanıyorum. Biz kendisiyle bir eğitim programı daha düzenlemeyi düşünüyoruz. Meslektaşlarımızın alanlarında en iyisi olmaları için desteklerimiz devam edecek” diyerek sözlerini sonlandırdı. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER