Ankara’da düzenlenen Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı Artı Boat Show’da sergilenen balıkçı teknesi 6.66 Atak ve 7.95 Ares aile-balıkçı teknesi ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İzmirli bir firma tarafından yerli olarak üretilen ve biri 30 bin, diğeri 60 bin Euro fiyat etiketi olan tekneler fuarın gözbebeği oldu.

Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı Artı Boat Show Ankara, milyonluk tekne ve yatlara ev sahipliği yapıyor. 150 bin TL ile 7 milyon TL arasında değişen 200’ün üzerinde teknenin sergilendiği fuara, İzmir merkezli bir firma tarafından üretilen 6.66 Atak ve 7.95 Ares damgasını vurdu.

6.66 ATAK SÜRATLİ BİR BALIKÇI TEKNESİ

Teknelerle ilgili detayları aktaran Power Yacht kaptanı Hakan Çalışkan, “Fisher Atak 6.66 tam bir balıkçı teknesi. Geniş 2,85 eni var, çok rahat dört kişinin kullanabileceği, günübirlik balık avlayabileceği, içinde tüplü ocağı, lavabosu, küçük bir WC’si, ayrıca iki tane de canlı livarı bulunan, arka tarafında temiz suyla duş alma imkânı olan süratli bir balıkçı bir teknesi. İzmir Çiğli’de yapılmış komple yerli üretim. 30 bin Euro motorsuz ve standart donanımlı hali.

7.95 ARES ÇEKİRDEK AİLE TEKNESİ

Diğer teknemiz Ares 7.95 aile ve balıkçı teknesi diye geçer. Tek kamarası var, içerisinde WC’si ile. Kamarasından da lumbuzlar var. Yukarıda yine aynı şekilde banyosu var. Arka taraf havuzlukta “L” oturma grubu var. Ön tarafta güneşlenme minderleri. Yakalanan balıklar için iki tane canlı livarı var. Şekil olarak Pilot Boat diye geçer. 360 derece panoramik, her tarafı görebilirsiniz. Kullanımı gayet basit bir aile teknesi. Kısa süreli seyahatlerde çok rahat çekirdek aile olarak dört kişi ya da altı kişiye kadar gönül rahatlığıyla kullanabilirler tekneyi. Motorsuz, standart donanımlı fiyatı 60 bin Euro.” ifadesini kullandı. (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER