23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ve TBMM’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü nedeniyle Meclis bahçesinde etkinlikler düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ve TBMM’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü nedeniyle Meclis bahçesinde Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde ‘Hareketle Güçlen Sağlıkla Büyü’ atölyesini gerçekleştiren Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taşkın Taştepe, “Burada olan çocukların hiç birinin elinde cep telefonu yoktu. Çünkü çocukların elleri ve zihinleri meşguldü. O yüzden biz burada çok keyifli etkinlikler gerçekleştirdik.” dedi.

OKUL ÖNCESİ VE OKUL ÇAĞI ÇOCUKLAR KATILDI

Hem okul öncesi dönem çocukların hem de okul çağı çocukların büyük bir heyecanla etkinliklere katıldıklarını belirten Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taşkın Taştepe, sözlerini şöyle sürdürdü:

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI DOYASIYA KUTLADILAR

“Atölye yürütücüsü olarak ‘Hareketle Güçlen Sağlıkla Büyü’ atölyesini gerçekleştirdik. Çocukların sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duydukları hareket etkinliklerini standımızın olduğu yerde, çim alanda birkaç parkur etkinlikle gerçekleştirdik. Hem okul öncesi dönem çocukları hem de okul çağı çocukları büyük bir heyecanla etkinliklerimize katıldılar. Burada olan çocukların hiç birinin elinde cep telefonu yoktu. Çünkü çocukların elleri ve zihinleri meşguldü. O yüzden biz burada çok keyifli etkinlikler geçekleştirdik. Çocuklar çok mutluydu, bayramlarını doyasıya kutladılar. Umarım bundan sonra da Atatürk’ün açtığı yolda bu bayramı sonsuza dek yaşayabiliriz.” (kaynak:haymanagazetesi.org)

CEVAP VER