Paşabahçe Mağazaları, dünyayı keşfetmek ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere özel yeni ‘Dünya’ temalı ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu. ‘Dünya’ temalı ve coğrafi unsurların yer aldığı yeni ürünler hem evde hem de ofiste vazgeçilmezler arasında yerini alırken;özgün hediye arayanlar için de yeni bir alternatif olacak.

Paşabahçe Mağazaları, yeni ‘Dünya’ temalı ürünleri ile sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için farklı hediye seçenekleri sunuyor. Kum saatinden kandile, kağıt ağırlığından bardaklara kadar geniş bir ürün yelpazesi olan ‘Dünya’ temalı konseptte, ağırlıklı olarak altın rengi tonları ve farklı coğrafi desenler dikkat çekiyor.

Meridyen ve paralel çizgilerin bulunduğu; 24 ayar altından dünya haritası baskısı olan ‘Dünya bardaklar’ keyfinize keyif katıyor. El imalatı olan ve kutup noktalarında bulunan pusula çizimi stilize edilerek tasarlanan ‘Atlas Kum Saati’ zamana değer verenler için harika bir ofis hediyesi seçeneği.

Güneş ve 8 gezegenin yörüngeleriyle yer aldığı‘Güneş Sistemi Kağıt Ağırlığı’ ve meridyen-paralel çizgilerinden esinlenerek tasarlanmış; altına dünya haritası kumlanmış ‘Dünya Kağıt Ağırlığı’ ofislerinde küçük dokunuşlarla farklılıklar yaratmak isteyenleri bekliyor.

24 ayar altın ile dünya haritası baskısı uygulanarak hazırlanan ‘Dünya Kandil’ ise camın görkemini gözler önüne sürüyor.

Yeni “Dünya” temalı ürünleri incelemek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

CEVAP VER