‘Rivayet’ şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden pop müziğin genç yıldızı Yılmaz Taner, “TANIDIK” isimli yeni single çalışmasını müzik severlerle buluşturdu.

Sözü ve müziği Zeki Güner’e, düzenlemesi Gökhan Holat’a ait olan şarkının klibi Murat Joker yönetmenliğinde çekildi.

Bugüne kadar imza attığı eserler ve seslendirdiği şarkılarla gündeme gelen sanatçı, bu kez prodüktör kimliğiyle adından söz ettirecek.

Yılmaz Taner, sahibi olduğu  MOON Prodüksiyon ve DMC ortaklığıyla çıkan “TANIDIK” ile müzik dünyasında fırtınalar estirecek.

Tüm dijital platformlarda ve müzik kanallarında yayınlanmaya başlayan “TANIDIK” sanatçının hayranlarını heyecanlandırdı.

Yılmaz Taner, aylar süren titiz bir çalışma sonucu ortaya çıkan “TANIDIK” şarkısına güvendiğini söyledi. 
Yılmaz Taner fanları şarkı çıkar çıkmaz sosyal medya üzerinden on binlerce paylaşım yaparak ünlü sanatçıya sürpriz yaptı.

İLK TEBRİK DEMET AKALIN’DAN

Yılmaz Taner’in şarkısı çıkar çıkmaz, ilk paylaşan pop yıldızı Demet Akalın oldu. Klibi Instagram hesabının ana sayfasından yayınlayan Akalın, “Dağlayan şarkılar da çıkıyor” notunu düştü. Yılmaz Taner, Akalın’ın paylaşımına “Demet Hanım acaba bir gün benim de şarkımı paylaşır mı diye düşünmedim desem yalan olur. Çok mutluyum” diyerek ünlü sanatçıya teşekkür etti. 

CEVAP VER