Renkli sahne performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Fatih Ürek Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu.

Magazin dünyasına ait son zamanlarda yaşanılan olaylara karşı çarpıcı açıklamalarda bulunan Ürek “Son zamanlarda magazinde çok skandallar oluyor, 2018’in ortalarına kadar çok daha şaşırtıcı şeyler duyacağız, inanıyorum ve biliyorum” dedi. Ürek, sanatçı çevresinin çok geniş olduğunu yıllardır bu işin içinde olduğunu, her şeyin kulaktan kulağa duyulduğunu; Gülben Ergen’in daha dikkatli olması gerektiğini, şu anda gündemdeki olayları da 5-6 ay önce duyduğunu, bağlantılı kişilerin kendisine söylediğini ama inanmak istemediğini ve bilmek istemediğini, çok çirkin birşey olduğunu söyledi.
The Savoy Ottoman Palace Hotel’de sahne alan Ürek, “Yeni repertuvarımla yazın son konserini Kıbrıs’ta vereceğim, Şarkı söylemek isteyen yeni nesil bana bazı şeyleri danışıyorlar. Bazen bana baba diyorlar.” dedi. Sahnesi ile ilgili ”Uğurum yok. Dua ederek sahneye çıkarım, her şeyde sağ ile başlayıp besmele çekerim, duasız asla sahneye çıkmam” diye sözlerine devam etti.
Televizyonda yer almak istediğini de belirten sanatçı “Bir dizi ile görüşüyorum vakit bulabilirsem konuk oyuncu olabilirim, çünkü sürekli bir dizide oynamam zor. Bir sürprizle seyirci karşısına çıkabilirim.”
Çok kilo veren bir sanatçı olarak da bilinen Fatih Ürek, İrem Derici’ye geçmiş olsun mesajını ileterek, onun durumunu çok iyi hissedebildiğini bir an önce sağlığına kavuşmasını istediğini ve atlatacağına inandığını söyledi.

CEVAP VER