Türkiye Yamaçparaşütü 2.Hedef Ligi Şampiyonası’nın Erzincan’da yapılan ikinci etabı tamamlandı. Şampiyonanın ikinci gününde de Türkiye’nin farklı bölgelerinden Erzincan’a gelen yarışmacılar kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda Ferdi Erkekler dalında milli sporcular; Ali Zaimoğlu, Adil Gür Emre Aktepe yer alırken, Kadınlarda ise Ayşenur Katırcı, Bediha Şahintürk, Cansel İrem Yalçın yerini aldı.

THK Erzincan Takımı birinciliği elde ederken, Şampiyonanın kapanış töreni THK Erzincan Havacılık Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Törene Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, Yaylabaşı Belediye Başkanı Muammer Oğuz, Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban, sporcular, basın mensupları ve çok sayıda Erzincanlı katıldı.

Yarışmalarda sporcular, Trabzon’un Maçka İlçesi’nde 11 Ağustos’ta teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ü anmak için isminin yazıldığı formalarla uçtu.

Sporculara madalya ve kupalarının verilmesinden sonra bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz “Milli bir kurum olan THK bugüne kadar çok önemli işler başardı, sportif havacılığın her dalında sporcular yetiştirdi, böyle önemli işlere atan THK’ya Erzincan Valiliği olarak desteklerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

 

Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

CEVAP VER