Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan ünlü top modeller Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’u ve ünlü Rus şarkıcı Nikolay Baskov Belek’te unutulmaz bir gün geçirdiler.

Defile sonrası Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti veren Adriana Lima, dotlarıyla hoşça vakit geçirdi.

Defileye hamamda hazırlandılar

Adriana Lima’nın tavsiyesiyle Türk hamamını deneyimleyen ünlü top modeller, ardından da 90 dakikalık masaj hizmeti ile defileye hazırlandılar. Masaj servisinden oldukça memnun kalan modeller defile sonrası da yorgunluklarını atmak için yine masajı tercih ettiler.

Defile sonrası Lima’dan dostlarına özel ziyafet

Adriana Lima, defile sonrası Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a Club Prive by Rixos Belek’teki villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti verdi. Adriana Lima’nın menüsünü salata ve ızgara çeşitleri oluşturdu. Menüsünde ızgara levrek, somon, ızgara köfte ve jumbo karidesi tercih eden Lima, kendileriyle özel olarak ilgilenen Şef Sedat Tekdaş’a özellikle uzak doğu usulü salatayı çok beğendiğini ve yediği en iyi tai usulü salata olduğunu iletti.

Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Izabel Goulart

CEVAP VER