Taurus AVM, bu sene dördüncüsünü düzenlediği “Tavla Turnuvası” etkinliği ile tavla konusunda iddialı Ankaralıları bir araya getirdi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı turnuvanın final gününde rakibini 7-6 mağlup eden Levent Salcı şampiyon olurken, 1.000 TL’lik ödülün de sahibi oldu.

Taurus AVM’nin tavla konusunda iddialı Ankaralıları bir araya getirdiği tavla turnuvası kıran kırana geçen final mücadelesiyle sona erdi.

Başkent Tavla Derneği’nin organizasyon desteğiyle düzenlenen turnuva, ”bileğine güvenen tavlacıların” mücadelesine sahne oldu.

Taurus AVM’nin terasında eşsiz Ankara manzarası eşliğinde düzenlediği tavla turnuvasına yaşları 17 ila 80 yaş arası yaklaşık 500 kişi katıldı.

32 oyuncunun süper finalde yarıştığı ve kıran kırana geçen karşılaşmalar sonunda Levent Salcı ile Yılmaz Coşkun final oyununu oynamaya hak kazandı. Oldukça heyecanlı geçen karşılaşma sonrası, rakibini 7-6 mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüsleyen Levent Salcı oldu.

Levent Salcı 1.000 TL’lik para ödülünün sahibi olurken, ikinci olan Yılmaz Coşkun 750 TL, üçüncü olan Ümit Bata 500TL, ile ödüllendirildi. İlk 4’e giren yarışmacılara Taurus AVM tarafından kupalar takdim edildi.

CEVAP VER