Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner ile birlikte Tuzluçayır, Misket ve Altmışevler taksi duraklarının açılışını gerçekleştirdi. Son iki yılda 12 taksi durağını yenilediklerini ifade eden Akgül, “Belediyeler insan hayatının her alanında olmak durumundadır. İnsana nasıl daha fazla dokunabilirsek onların yanlarında olabilirsek biz de mutlu oluyoruz. Şoför kardeşlerimiz de yenilediğimiz taksi duraklarında verdikleri molayla daha kaliteli bir hizmet sunabilecek ve insanlara daha güler yüzlü davranacaklardır” dedi.

Yeni durakların müjdesini verdi

Yıl içinde ilçede yenilenen taksi duraklarının açılmaya devam edeceğini ifade eden Akgül, “Taksici kardeşlerimiz tüm Mamak’a hizmet veren esnaflarımızdır. Ailemizin, yakınlarımızın ulaşımını sağlıyorlar. Bizlerde onlar için Mamak’ta hem görsel ve estetik bir görünüme sahip hem de kişisel ihtiyaçları karşılayacak mutfağı ve tuvaleti içinde barındıran modern duraklar inşa etmeye devam ediyoruz” dedi.

Duraklar güven telkin ediyor

Duraklar taksiciler için düzenli bir çalışma noktasıdır diyen ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, “Bu doğrultuda açılan her yeni durak ilçeler için hem güven telkin ediyor hem de olası bir durumda başvuracakları bir konum oluyor. Bu yüzden Mamak Belediye Başkanımız Mesut Akgül’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER