Pazar günü yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde başkan adaylığına ilişkin açıklama yapan Gençlerbirliği Kulübü Asbaşkanı ve Başkan Adayı Osman Sungur, daha önce verdiği sözlerin arkasında durduğunu belirterek genel kurulda başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Sungur, açıklamasında;

“Bilindiği üzere başkanımız Niyazi Akdaş’ın 12 Haziran’da başkanlık görevini bırakmasının ardından, kulübümüzün sahipsiz kalmaması ve kaotik bir süreç yaşanmaması için 23 Haziran’da başkan adaylığımı açıklamıştım. Tek sevdam Gençlerbirliği’nin geldiği bu noktada renklerine gönül verdiğim kulübe başka türlü bir yaklaşımda bulunmam mümkün olamazdı, olmadı.

Yine hatırlanacağı üzere daha önceki açıklamalarımda Sayın Niyazi Akdaş’ın yeniden aday olması durumunda başkan adaylığımdan vazgeçeceğimi belirtmiştim. Gençlerbirliği’nin hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağına ilişkin duruşumuzla bugün gelinen sürece katkıda bulunduğumuzu düşünüyorum. Şu an geldiğimiz noktada Niyazi Akdaş, 13 Temmuz itibarıyla Pazar günü yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul için başkan adaylığını açıkladı.

Bu nedenle daha önce verdiğim beyanlarımda verdiğim sözlerin arkasında duruyor ve yapılacak genel kurulda başkan adayı olmayacağımı değerli kamuoyunun bilgilerine sunuyorum. Önümüzdeki süreçte her zaman camiamıza olan ilgi ve desteğim devam edecektir. Her şey Gençlerbirliği için, Var ol Gençlerbirliği!” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER