KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr. Sibel Siber Girne’de bulunan Uluslararası  Final Üniversitesi’ni ziyaret etti.
İade-i ziyaret kapsamında gerçekleşen ziyarette Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ile görüşen Siber ülkemizin nüfusuna oranla dinamik ve sürekli bir devinim içerisinde olan bir ülke olduğunu ve bu süreçte yüksek öğrenim alanında yeni ve kaliteli üniversitelerin nitelikli eğitim vermelerinin önemine değindi.
Siber ayrıca Rektör Prof.Dr.Abdullah Y. Öztoprak’a çalışmalarında başarılar dileyerek üniversitede öğrenim gören öğrencilerin kendi ülkelerinde ve uluslararası alanlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin birer fahri temsilcileri olduğunu da ifade etti.
Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak , Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Dr. Sibel Siber’in ziyaretinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek yeni ve girişimci bir üniversite olarak ola çıktıklarını, deneyimli ve uzman akademik ve idari kadro ile, 21. yüzyıl öğrencilerinin ihtiyaçlarına yönelik programlar geliştirdiklerini belirtti. Öztoprak , aynı zamanda tüm öğrencilere sağlık, refah ve mutluluk sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını ve eğitime olan bütünlüklü yaklaşımla  öğrencilere değişen bu dünyada başarılı olacakları becerileri kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti.

CEVAP VER