Anadolu Yayıncılar Derneği, Turkuaz Medya Grubu Başkanı Serhat Albayrak’ın hedef tahtasına oturtulduğunu belirterek “Bugüne kadar milli ve yerli yayın anlayışı çerçevesinde hizmet veren Albayrak’ın hedef seçilmesi bilinçli bir operasyondur.” açıklaması yaptı.

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD), “İddiaların tamamen yalan olduğunu düşünüyoruz.” diyerek bir basın açıklamasında bulundu.

AYD’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Önceki gün suç örgütü lideri Sedat Peker tarafından bir dizi açıklama çerçevesinde Turkuaz Medya Grubu Başkanı Serhat Albayrak da hedef tahtasına oturtulmuştur. Bugüne kadar milli ve yerli yayın anlayışı çerçevesinde hizmet veren Albayrak’ın hedef seçilmesi bilinçli bir operasyondur. Mütevazı kişiliği ve saygın yaşamıyla gündeme gelen Serhat Albayrak’la ilgili iddiaların tamamen yalan olduğunu düşünüyoruz.  Kartelleşme ve tekelleşme tehlikesine karşı dimdik ayakta duran Turkuaz Medyanın hedef seçilmesi bilinçli bir operasyondur. Bu bağlamda 320 üyemizle birlikte Serhat Albayrak’ın yanında olduğumuzu belirtir, saygılar sunarız.”

CEVAP VER