İlk kez mücadele ettiği Sultanlar Ligi’nde kalıcı olmayı başaran Seramiksan, yeni sezon için ilk olarak birlikte yol aldığı Meryem Boz ile anlaşma imzaladı.

Sultanlar Ligi’nde geçirdiği başarılı bir sezonun ardından aynı ligde yoluna devam edecek olan Seramiksan, yeni sezon öncesi iç ve dış transfer görüşmelerine başladı. Seramiksan, ligde kalıcı olmasında üstün performanslarıyla önemli rol oynayan başarılı oyuncu pasör çaprazı Meryem Boz ile yeni sezonda da yola devam etme kararı aldı.

Geçen sezon takıma katılan 1988 doğumlu pasör çaprazı Meryem Boz, bu sezonda da Seramiksan için ter dökecek.

Seramiksan Spor Kulübü başkanı N.Bülent Erkul: “Zorlu bir ligi başarıyla geride bıraktık. Aynı ligde yolumuza devam edeceğimiz için çok mutluyuz. Yeni sezonda da güçlü ve iddialı bir kadro oluşturmak için görüşmelere başladık. Başarılı performanslarıyla göz dolduran oyuncumuz Meryem Boz ile yeni sezonda da birlikte yol alacağımız için çok mutluyuz.” dedi.

Meryem Boz “Seramiksan ailesinde kaldığım için çok mutluyum. Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Bu yıl hedeflerimiz daha büyük. Güzel bir sezon bizi bekliyor. “dedi.

 

CEVAP VER