Kelebek Adası, Mart Menekşeleri ve Böğürtlen Kışı gibi popüler kitaplarıyla Türkiye’de büyük bir okuyucu kitlesine ulaşan Sarah Jio, Pena Yayınları tarafından yayımlanan yeni kitabı “Paris’ten Çiçeklerle” nin D&R İstinyepark’ta gerçekleşen söyleşi ve imza gününde okurları ile bir araya geldi

30 ülkede sevilerek okunan romantik yazar Sarah Jio, Paris’e aşk mektubum dediği yeni kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu.

Kadın ruhuna dokunan duygusal hikâyeleri ve uzun süre etkisinde bırakan şaşırtıcı sonlarıyla bilinen yazar, “Paris’ten Çiçeklerle” romanında biri günümüzde diğeri ise 1940’larda Paris’te yaşayan iki kadının iç içe geçen hikâyelerine hayat veriyor.

İmza öncesi gerçekleşen söyleşi de sevenlerinin sorularını yanıtlayan ve yeni kitabından bahseden Sarah Jio keyifli dakikalar yaşattı.Söyleşinin sonunda bir sonraki romanının Türkiye’de geçmesini planladığını dile getiren Sarah Jio, kendisini dinlemeye gelen hayranlarından romanın kahramanları için Türkçe isim alternatifleri aldı.

Kitaplarında aşkın ve iyiliğin her zaman kazanacağına inanan Sarah Jio, Paris’ten Çiçeklerlerle’de 1940’lı yılların savaşla yıpranmış Paris’inde gönül yaralarını ele alırken günümüzde ise direnmeyi, affetmeyi ve sevmeyi anlatıyor.

New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve Paris’ten Çiçeklerle için “En İyi Kitabım” olarak söz eden Sarah Jio’nun, yeni romanı Amerika’da da yayınlanmasıyla listeleri zorlaması bekleniyor.

CEVAP VER