55’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur’unun İstanbul- Tekirdağ etabını birincilikle bitiren Boh-Bora Hansgrohe Takımı’nın sporcusu Sam Bennett basın toplantısında, “ Henüz istediğim formu yakalayamadım. Ama bugünlük bu başarı bana yeter” dedi.
TÜRKİYE’ Yİ ÇOK İYİ TANIYORUM
Geçmiş yıllarda Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur’una katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden Kupa alan Bennett, “Türkiye’yi çok iyi tanıyorum. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bana çok yardımcı oldular. Diğer etaplarıda takım olarak kazanma adına çok çalışacağız. Ama her etabı kazanacak halimiz yok” dedi.
FABİO’NUN ÖNÜNDE OLMAK GÜZEL
Sam Bennett sözlerine şöyle devam etti.
“Quick Step Takımı’ndan Fabio Jakobsen’in önünde etap tamamlamak güzel bir şey. Finişe onlar önde girdi, ama bizde iyi yer tuttuk. Bundan sonraki etaplarda neler yapabileceğiz bugünden sonra onları düşüneceğiz. Ancak takım arkadaşlarımızda katkısı yadsınamaz. Çok.mutluyum. Sezon henüz başladı. Daha herşeyin başında sayılırız. Tour Of Turkey’e böyle başlamak güzel. Güneş var ama hava çok soğuk. Isınmak için çok efor sarfettim. Basın toplantısındayız. Ama ben hala ısınmış değilim.”
GENEL KLASMAN İÇİN KONUŞMAK ERKEN
Sam Bennett bir basın mensubunun Genel Ferdi Klasman birinciliği hakkında sorulan soruyu şöyle yanıtladı:
“Henüz birinci etap. Bir- iki etap daha almak arzusundayım. Ben değil takım içinde bu konumda olan başka arkadaşlarımda var. Tur birinciliği için henüz konuşmak erken”

CEVAP VER