FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağı UEFA Şampiyonlar LigiYarı Final rövanş karşılaşmasında son iki sezonun şampiyonu Real Madrid, Bayern Münih’i konuk edecek. Peki Real Madrid Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş karşılaşmasında Real Madrid, Bayern Münih’i konuk edecek. Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağı karşılaşmada avantaj, ilk maçta rakibini deplasmanda 2-1 mağlup eden Real Madrid’de.

CÜNET ÇAKIR 44’NCÜ KEZ DEVLER SAHNESİNDE

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, bu maçla birlikte kariyerinin 44’ncü UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında görev alacak. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Mustafa Emre Eyisoy.

ROBERT LEWANDOWSKI GOL ORUCUNU BOZMAK İSTİYOR

Bu sezon Bayern Münih’le çıktığı tüm organizasyonlarda toplam 39 gol atan Robert Lewandowski, oynadığı son 4 UEFA Şampiyonlar Ligi maçında gol atmayı başaramadı. Polonyalı yıldıza, teknik direktörü Jupp Heynckes şu sözlerle destek oldu, “Lewy’e desteğim sonsuz. Her santrafor, kendim de dahil olmak üzere, gol atamadığı zamanlardan geçmiştir. Ama o bu sezon pek çok gol attı ve daha önce Dortmund’da oynarken -UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçında- Real Madrid’e bir maçta attığı dört golü unutamazsınız. Bu nedenle yarın [bugün] ne olacağını kimse bilemez.”

EŞLEŞMEDE ÜSTÜN TARAF REAL MADRİD

Bavyera ekibi, Real Madrid karşısında oynadığı son maçlarda oldukça zorlanıyor. Bayern Münih, eflatun beyazlılar karşısında çıktığı son 6 maçı da kaybetti.

ISCO HAZIR

Real Madrid’de omzundan sakatlık yaşayan Isco, pazartesi idmanlara başladı ve maçta forma giymesi bekleniyor. Turun ilk ayağında sakatlanan ve 67. dakikada yerini Karim Benzema’ya bırakan sağ bek Dani Carvajal ise rövanş maçında sahadaki yerini alamayacak.

BAYERN MÜNİH’TE İKİ ÖNEMLİ EKSİK

Bayern Münih’te turun ilk ayağında arka arkaya yaşanan sakatlıklar Heynckes’in canını sıkıyor. İlk maçın 8. dakikasında sakatlığı sebebiyle yerini Thiago Alcantara’ya bırakan Arjen Robben ve 34. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Jerome Boateng ilk finalisti belirleyecek karşılaşmada forma giyemeyecekler.

AVRUPA KUPALARINDA 26’NCI RANDEVU

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 25 Avrupa Kupası maçında Real Madrid 12 galibiyet alırken Bayern Münih ise 11 maçta galip geldi. 2 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Bayern Münih’i üst üste 6 kez mağlup eden eflatun beyazlılar Bavyera ekibine karşı en uzun galibiyet serisini elinde bulunduruyor.

REAL MADRID BOŞ GEÇMİYOR

İspanyol ekibi evinde oynadığı son 41 UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında rakip ağları sarsmayı başardı. Real Madrid, son olarak 2011’in nisan ayında Barcelona’yı konuk ettiği maçta gol atma başarısı gösterememişti. 41 maçlık gol atma serisinde Real Madrid 34 maçtan galibiyetle ayrıldı, 5 maç ise berabere tamamlandı.

ZINEDINE ZIDANE’IN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti’yle yolların ayrılmasının ardından takımın başın getirilen Zinedine Zidane, Real Madrid teknik direktörü olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 8 eleme turunda da bir üst tura çıkan taraf oldu. Ayrıca Zidane yönetiminde iç sahada oynanan 8 eleme karşılaşmasının 7’sinde galip gelen taraf Real Madrid oldu.

Real Madrid Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Stat: Santiago Bernabeu

Saat: TSİ 21.45

Hakem: Cüneyt Çakır / Yardımcıları: Bahattin Duran, Tarık Ongun

Yayın: TRT 1, tivibu SPOR 2

(Sabah)

CEVAP VER