Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray, A grubundaki son maçında dünya devine konuk oluyor. Üst üste aldığı yenilgiler sonrası gruptan çıkma şansını kaybeden sarı kırmızılı takım bu maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için ter dökecek Fatih Terim’in öğrencileri son hazırlıklarını da tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Öte yandan maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyen futbol severler ‘’ PSG Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?’’ sorusunun cevabını araştırıyor. Paris Saint Germain (PSG) Galatasaray (GS) maçı öncesi yaşanan son dakika gelişmelerini buradan takip edebilirsiniz. Peki, PSG Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler

Şampiyonlar Ligi A grubunda son sırada yer alan temsilcimiz dünya devine konuk oluyor. Parc des Princes’de oynanacak maç öncesi PSG, 13 puan toplayarak grupta lider durumda bulunurken, sarı kırmızılı takım ise 1 puan ile son sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde tur şansı olmayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edebilmek için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Peki, Paris Saint Germain (PSG) Galatasaray (GS) maçı hangi kanalda? PSG Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? İşte maç öncesi yaşanan son dakika gelişmeleri!

PSG Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Fransa’da Parc des Princes’de oynanacak mücadele 11 Aralık Çarşamba günü 23:00’da başlayacak. Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek.

PSG Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

23:00’da başlayacak olan dev mücadele öncesi birçok futbol sever ise maçın yayın kanalı bilgilerini araştırıyor. Şifresiz olarak dev karşılaşmayı seyretmek isteyenler ayrıntıları bu başlık altından öğrenebilirler.

MUHTEMEL 11’LER

PSG: Navas, Meunier, T.Silva, Kimpembe, Bernat, Sarabia, Paredes, Gueye, Mbappé, Icardi, Neymar.

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Ömer Bayram, Feghouli, Falcao.

GALATASARAY NASIL UEFA’YA GİDER?

Galatasaray’ın rakibini mutlaka deplasmanda yenmesi gerekiyor. Ayrıca bu galibiyet yalnızca Sarı-Kırmızılı takımın gruptan çıkmasına yetmiyor. Club Brugge’un da Real Madrid karşısında puan kaybetmesi gerekiyor. İspanyol ekibi de Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı garantiledi ve hiç bir iddiası bulunmuyor.

PSG Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

PSG Galatasaray maçı 11 Aralık Çarşamba günü saat 23:00’te başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS HD1’den canlı yayınlanacak.

FALCAO DÖNÜYOR

Galatasaray’da Falcao’nun sakatlığı tamamen geçti. Yıldız futbolcu son oynanan Ankaragücü maçının son 12 dakikasında görev almıştı. Sarı-Kırmızılı takımda Luyindama, Feghouli, Ryan Babel ve Florin Andone’nin sakatlıkları bulunuyor. (Sabah)

CEVAP VER