Tasarımlarıyla Türkiye’nin önde gelen moda markası Vakko’nun vitrinlerini de süsleyen Japon tasarımcı Tadashi Shoji 2018 Sonbahar-Kış koleksiyonunu New York Moda Haftası’nda sergiledi.

Kendi adını taşıyan “Tadashi Shoji” koleksiyonunun kurucusu ve şef tasarımcısı olan Japon tasarımcı genç yaşta resim yapmaya başladı. Yeteneği sayesinde Japonya’nın önde gelen çağdaş sanatçısı Jiro Takamatsu’ya üç yıl boyunca asistanlık yapma fırsatı buldu. 1973 yılında Amerika’ya taşınan ve moda tasarımını keşfeden Tadashi Shoji burada ünlü kostüm tasarımcılarıyla birlikte çalıştı.

Japon Tasarımcı Tadashi Shoji

Çağdaş pazarlarda özel günlerde giyilebilecek elbiseler için çok fazla seçenek olmamasından rahatsız olan Shoji 1982 yılında ilk Tadashi ürününü piyasaya sundu.

ÜNLÜ TASARIMCININ KOLEKSİYONLARI VAKKO VİTRİNLERİNDE

Kuruluşundan bu yana sürekli büyüme gösteren şirketin ürünleri, Neiman Marcus, Nordstrom, Saks Fifth Avenue, Bloomingdale’s, Macy’s ve Lord & Taylor’ın yanısıra Uluslararası düzeyde; aralarında ülkemizin önde gelen moda markası Vakko’nun da yer aldığı Harvey Nichols Dubai ve Rustan da dahil dünya genelindeki 1.000’den fazla büyük departman ve özel mağazada modaseverlerle buluşuyor.

Dünya çapında iyi giyinen kadınların akın ettiği bu modern markanın tasarımları Amerika’nın eski First Lady’si Michelle Obama, Octavia Spencer, Kate Hudson, Miranda Kerr ve Katy Perry tarafından da tercih ediliyor. (Haberola-Necdet Gürsoy)

New York’ta moda rüzgarı esiyor

Zarafet ve lüks günlük gardıropta buluştu

1 YORUM

CEVAP VER