Ng Kütahya Seramik İzmir Bölge müdürlüğünde gerçekleşen basın lansmanına seçkin davetliler ve sporcular katıldı.

Gecede konuşan yarışın Ana sponsoru Ng Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, böylesine önemli bir organizasyona ilk kez isim sponsoru olduklarını belirterek ne kadar doğru bir iş yaptıklarını bugün çok daha iyi anladığını söyledi. Güral, motorsporlarına verdikleri destekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Türkiye Ralli Şampiyonasında lider durumda bulunan Ford Motorsport Turkey pilotu Yağız Avcı da; yıllar sonra böyle önemli bir seyirci etabında yarışacağı için çok mutlu olduğunu belirtti.

Ford Motorsport Turkey takım direktörü Serdar Bostancı ise, Şampiyona tarihinin çok eskilere dayandığını belirterek Ege Rallisinde takım olarak bulunmaktan çok mutlu olduklarını, her branşta da iddialı olduklarını söyledi.

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası Şampiyonu BC VİSİON takım pilotu Burak Çukurova, kendisinde İzmir’in yerinin ayrı olduğunu, İzmir’in hep kendisine uğurlu geldiğini belirterek, bu yarışta da uğurlu geleceğine inandığını söyledi.

Co Sponsorlardan Ramada Encore Müdürü Güner Güney ise böyle önemli bir organizasyonda isimlerinin anılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Şampiyona bugün Çeşme de eşsiz bir parkurda özel seyirci etabıyla devam edecek.

Saat 19:30 da Çeşme belediyesinde sembolik startla başlayacak organizasyon 20:30 da özel seyirci yarışlarıyla gecenin geç saatlerine kadar devam edecek.

Adeta festival havasında geçecek olan aktiviteye yoğun ilginin olması bekleniyor.

CEVAP VER