Samsun’da başlatılan “Çocuk Evlerinden Golfe, Golften Olimpiyatlara” sosyal sorumluluk projesi kapsamında golf eğitimi alan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya’da ağırlandı.

Samsunlu minik oyuncular 23 Nisan’ı Antalya’da kutladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Türkiye Golf Federasyonu ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü iş birliğinde Ocak ayında başlatılan “Çocuk Evlerinden Golfe, Golften Olimpiyatlara” projesinde golf eğitimi alan 8-12 yaş arasındaki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısyla Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya’da ağırlandı.

Ocak ayında golfle tanışan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak 21-25 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek’te organize edilen program dahilinde keyifli vakit geçirdi.

21 Nisan tarihinde Antalya’ya gelen 40 minik  golfçü, 22 Nisan Pazar günü Belek’te yer alan National Golf Sahası’nda antrenman yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sabah saatlerinde kaldıkları oteldeki havuz başında kutlayan çocuklar, öğleden sonra Turkish Airlines Challenge için Antalya’da bulunan profesyonel golfçülerle bir araya geldi. Minik golfçüler için Challenge Tour’un ünlü yıldızlarıyla ‘Golf Klinik’ etkinliği düzenlendi. Çocuk evleri ve Çocuk Evleri Sitelerinde kalan Devlet korumasındaki çocuklarla yakından ilgilenen profesyonel golfçüler bu etkinlikte deneyimlerini çocuklara aktardılar. Küçük golfçüler organizasyon boyunca keyifli dakikalar geçirdiler.

Gloria Golf Kulübü’nde düzenlenen etkinlik sonunda çocuklar, pasta kesip, ellerindeki Türk bayraklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

CEVAP VER