Ünlü İngiliz şarkıcı Elton John, Meghan Markle ve Prens Harry’nin 11 gün içinde dört kez özel jet kullanmasına dair eleştirilere karşılık vererek, mütevazı bir çift olduklarını ve haksız saldırıya maruz kaldıklarını söyledi.

John Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Prens Harry’nin annesi Prenses Diana’yla olan arkadaşlığına değinerek, medyaya neredeyse her gün düzenledikleri ‘itibar suikastını’ durdurma çağrısında bulundu.

John, Güney Fransa’daki evinde misafir ettiği Prens Harry, Meghan ve 3 aylık oğulları Archie’nin özel jet ile ülkelerine dönüş yapmasının ardından yapılan eleştirilere cevap verdi.

İngiltere’de yayınlanan The Sun gazetesinde yer alan haberde, Meghan ve Harry, her fırsatta çevreyi koruma konusundaki hassasiyetini dile getirmelerine rağmen özel jet kullandıklarına dikkat çekerek, çevre konusunda ikiyüzlü davranmakla suçlanmışlardı.

John yaptığı açıklamada, güvenlik nedeniyle çifte özel jet tahsis ettiğini belirterek, Meghan ve Prens Harry’nin, karbon ayak izini azaltmayı hedefleyen vakfına da önemli miktarda bağışta bulunduğuna vurgu yaptı. (Şarkul Avsat)

CEVAP VER